61SAAT SPOR SERVİSİ-Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor evinde Karabükspor ile karşı karşıya geldi. Avni Aker'de oynanan ve pozisyon açısından oldukça durgun geçen mücadeleyi bordo-mavililer 1-0 kazandı.
İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın tek golünü 76. dakikada Paulo Henrique attı. Brezilyalı oyuncu ligdeki ilk golünü de kaydetmiş oldu.

Bu skorun ardından Trabzonspor puanını 6'ya çıkardı ve 8. sıraya yükseldi. Karabükspor ise ilk mağlubiyetini alırken, 7 puanla 3. sıraya geriledi.

Maç sonrası konuşan Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas,  şunları söyledi: 

"Aslında oyun planımızla geniş alan bırakmamak ve hızlı hücum etmek vardı. Etkili oyuncuları var. Geçen sene de ben bu takımı çalıştırdım. Oyunun büyük bölümünde bunu başardık. Adrian, Yusuf, Malouda, Henripue, Olcan gibi etkili oyuncuları var. Fakat bir anlık hatamız maçı kaybettirdi. Orta sahamız istenilen düzeyde değildi. Uç oyuncularımıza önceden hazırladığımız hücum varyasyonlarnı gerçekleştiremedik. Bunun da ceremesini çektik. Avrupa kupalarında başarılar diliyorum. 

Oyuncular zaman zaman bu tepkileri veriyor. Ama bu oyuncuların cezasız kalması mümkün değil. Hiç kimse formay çıkartıp yere atacak şeyi gösterebilir. Ama bunun ceremesine katlanır. Ya gelecek özür dileyecek karşılığında cezasını çekecek." dedi. 

KAYNAK: 61SAAT.COM