61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor, Kasımpaşa’yı deplasmanda Mas’ın golüyle 1-0 geçerken maçın ardından en çok konuşulan isimlerden biri de Yusuf Yazıcı oldu. Trabzonspor’un alt yapısından yetişen oyuncu kornerden yaptığı orta ile golün mimarı olurken Aspor’da ‘Takım oyunu’ adlı programda ünlü hakem yorumcusu Erman Toroğlu’ndan genç oyuncu için ilginç bir yorum geldi...
 
Olcay Çakır, maçla ilgili yorum yaparken, “Yusuf Yazıcı diye bir oyuncu geldi. Allah nazardan saklasın. Yazıyor print ediyor. Önemli bir oyuncu önemli karakter. Tek endişe şımarır mı?
Fazla havaya sokmayın. Çocuğun yürüyüşü mürüyüşü değişmiş.  Bakıyorum şeye benzetiyor kendisini, Parisli İbrahimoviç’e benziyor. O havalara girmiş. Yürüüşü değişmiş. İki tokat atın kendine gelsin” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Olcay Çakır, “Yok saçı öyleydi...” dedi.
Toroğlu ise, “Valla diyorum. Biraz baktım yürüyüşü değişmiş... Havalimanında gördüm elinde çanta manta.. Daha dur bakalım kardeş... “ diye konuştu.

Çakır ise, “Tabi ki Erman hocam onu kendisine konu ediyorsa bence onu dikkate alması gerekir.. Önemli bir karakter. Alt yapıdan oyuncu yetişmesi noktasında önemli... Mesele bence alt yapıda değil üst yapıda. Alt yapı üretiyor sonucunda. Bence bundan sonra ailesine düşünüyor. Şöhreti ve parayı yönetmesi gerekir. Takım ağabeylerine de ö görev düşüyor. Bugün taraftar Olcay’ı alkışlıyor. Onun da işareti asisti yapan Yusuf’u işaret ediyor” dedi.

Olcay Şahan ile ilgili de konuşan Toroğlu, “Olcay size futbolun haricinde çok şey katacaktır. Kamplarda, antrenmanlarda Olcay’ın o tarz özelliği var. En büyük avantajı o olacaktır” diye konuştu.

Kaynak: 61saat.com