61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulumuzun 36. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kadir Özcan Gençlik ve Geliştirme Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda Trabzonspor Divan Kurulu üyesi, Gazeteci Yazar Sadık Albayrak’ta kısa bir konuşma yaptı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dünürü olan Albayrak, Trabzonspor ile Galatasaray arasında Hüseyin Avni Aker’de oynanan maça torunu Ahmet Akif ile birlikte gittiklerini söyledi. Albayrak, “Son Galatasaray maçında torunlarım da maça geldi. Ahmet Akif. Cüneyt Ça
kır’ın hatasıyla Trabzonspor golü yiyince çocuk ağlamaya başladı. “Dede ben çıkmak istiyorum. Dede ben nefret ediyorum” diyerek çıkmak istedi. Sonra teskin ettim. Sonra “bir daha Cüneyt Çakır’ın maçlarına gitmeyeceğim” dedi. 
İstanbul’a gitti. Dedesine dedi ki “ben bundan şikayetçiyim” Dedesi de, “Bu hakem milli hakemlerimizden, hata yapabilir. Ama senin şikayetini ona ulaştıracağım” dedi.  
Ben güldüm, çocuklarımız hem güldüler hem ağlattılar. Ama torunlarımızı ağlatmayın. Biz Trabzonspor’da hem birlik ve hem de dirlik istiyoruz” diye konuştu