Günebakış Gazetesinin iddiasına göre :bordo-Mavililer, G.Saray’ın peşinde olduğu gurbetçi golcü Mevlüt Erdinç için 3 milyon EURO’luk teklifin yanında takasta Malouda’yı önerecek

İMZAYA GELİYOR

Trabzon transferde fırtına gibi..Bordo-Mavililer’in, Cardozo, Constant, Medjani, Belkalem, İshak ve Sefa’dan sonra savunma hattına daha önce anlaştığı siyahi stoper Kolo Toure’nin işini bitirdiği belirtildi. Lille’deki Marco Basa için uğraşan ancak istediği sonucu alamaması nedeniyle gözünü çevirdiği Liverpool’un siyahi savunmacısı Kolo Toure ile anlaştı. Bonservisi elinde olan Toure’nin 1-2 gün içerisinde imza için Trabzon’a geleceği belirtildi.

MEVLÜT ISRARI

Bordo-Mavililer, Toure’nin işini bitirirken, diğer taraftan St.Etienne’de forma giyen Milli golcü Mevlüt Erdinç için yoğun şekilde çalışıyor. 5 milyon EURO isteyen Fransız ekibine 3 milyon EURO’nun yanında takasta Fransız yıldız Malouda’yı da öneren Trabzonspor, transferi gelecek hafta içerisinde bitirmenin hesaplarını yapıyor. Bordo-Mavililer, Toure ve Mevlüt ile transferdeki planlamasında son aşamaya gelmeyi amaçlıyor.

GÜNEBAKIŞ