Başkan Ağaoğlu'nun Kasımpaşa-Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

"İkinci yarı oynadığımız futbol yakışmadı"
İkinci yarı oynadığımız futbol yakışmadı. Takımda belirli bir yogunluk ameresi var. Yapacak bir şey yok. Bu şekilde Akhisar, Erzurumspor maçı ondan sonra sanırım 21 günlük bir ara var. O sürede toparlanma şansımız olacak. Sakatların da geri döneceğini tahmine diyorum.

"Elimizdeki oyuncularla en iyi mücadeleyi veriyoruz"
İki sağ bekimiz de sakat. Elimizdeki bu malzemeyle verebileceğimiz mücadeleyi veriyoruz.
Oyunculara da fazla bir şey söyleyemiyorum. Onlar da ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini biliyoruz. Böyle geçecek bu sene. Sezon başındada söylediğim gibi Avrupa kupalarını kovalıyoruz ve elimizdeki kadroyla en iyi mücadeleyi vermeye çalışıyoruz.

''Ahla vahla geçecek bir hafta..."
2-0'dan 2-2 hoş bir sonuç değil. Bizi bütün hafta ahla vahla geçirecek bir sonuç.Yapılabileceklerin en iyisi de çocukların yaptığına inanıyorum.O konuda da herhangi bir endişem yok, iyi niyetlerinden şüphem yok, fedakarlıklarından hiçbir zaman şüphemiz olmadı. Ellerinden geleni gayreti gösteriyorlar.

"Kasımpaşa diken üstünde"
Kasımpaşa'da diken üstünde. Sıralamaya baktığımızda herhalde hocaları devre arası rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Onun da vermiş olduğu bir etki var. 2. yarı bizi sahamıza hapsettiler. Onları da tebrik etmek lazım.

"10 ay içerisinde ödemelerimizin miktarı..."
Yüklü ödeme derken biz geldiğimizden beri 10 ay içerisinde 450 milyon Euro ödeme yaptık. Ama borç hala aynı yerde duruyor. Varın gerisini siz hesaplayın. FIFA'da bizim önümüzde engel teşkil edecek UEFA'da da kupalara katılmada engel teşkil edecek dosyaları son dakikada da olsa son saatte de olsa bugüne kadar teker teker temizledik.

Futbolcu ödemeleri ve borçlar hakkında...
Geçen hafta Milan'a vardı 2 dosyamız, FC Midtjylland'a vardı, Çin kulübüne Burak Yılmaz'ın transferinden dolayı vardı. Biz kendi dönemimize hala gelmedik. Futbolcu ödemelerini yapıyoruz biz. Bir de işte geçmişten kalan borçları temizlemeye çalışıyoruz.

"Talimat devreye girerse..."
Yeni lisans talimatı Türkiye Futbol Federasyonu'nun hazırladığı ve kulüpler birliğinin yeni lisans talimatı devreye girerse bundan 2-3 yıl sonra Süper Lig'de hiçbir kulübün bu vb. sıkıntılarla karşılaşacağını zannetmiyorum çünkü önlem önceden alınmış olacak.

Onur Kıvrak yorumu...
Başvuru doğru Onur için. Anlaşma da benim gördüğüm kadarıyla anlaşmaya aykırı bir başvuru. Bu UÇK denilen şey 1 Mart'a kadar Anayasa Mahkemesi'nin bu konuda bir kararı var. Herkes acele ediyor. UÇK'ya giren dosya diğer kapıdan çıkıyor, şimşek hızıyla ve hep belirli isimler etrafında dönüyor. Çok net söylüyorum: UÇK denilen şey Türk futbolunda son 4 yılda yaratılmış bir ucubedir. Allah'a şükür Anayasa Mahkemesi'nin kararıyla toprağa gömülecek. Enteresan gerçekten, çok ilginç.

Trabzonspor'da Onur Kıvrak depremi... Para için şikayet etti..