TRABZON'UN Değirmendere Mahallesi'nde önceki gün Berbat Süleyman olarak tanınan Süleyman Kazan'ı 13 kurşunla öldüren Bayram K. ve kardeşi Kemal K. dün çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

BABASI İÇİN ADAM ÖLDÜRDÜ
Trabzon’da işlenen cinayetin nedeni ortaya çıktı. Değirmendere Mahallesi'nde önceki gün Süleyman Kazan'ı 13 kurşunla öldüren Bayram K. polis sorgusunda cinayeti anlattı. Süleyman Kazan’ın dükkanına sık sık gelerek kendisini rahatsız ettiğini belirten Bayram K., "Babamı tokatladığı için kendimi tutamadım. Önce havaya sonra ayaklarına ateş ettim. Üzerime geldi. Silahımı art arda ateşledim" dediği öğrenildi. Cinayeti işleyen hurdacı Bayram K., silahını kardeşi Kemal K.’ya verdikten sonra kaçtığını söyledi.

GÖRGÜ TANIKLARI SİLAHI GÖRDÜ
 
Cinayetin ardından saldırıya uğradığı ve başından yaralandığı ortaya çıkan Kemal K. olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındığı belirlendi. Bayram K,. adam öldürmek iddiasıyla, silah elinde görülen Kemal K. ise ağabeyine yardım ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada Kemal K.’nın avukatının pazartesi günü karara itirazda bulunacağı öğrenildi. (günebakış)