61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’un bu sezon 50.yılını yaşaması üzerine Bordo Mavili taraftarlar elini taşın altına koymaya devam ediyor.  

Parçalı formaların satışa çıkmasının ardından formalara hücum eden Bordo Mavili taraftarlar kampanyalar düzenleyerek forma almaya başladı. 

Kombineleri de geçtiğimiz günlerde satışa sunan Bordo Mavililer 50. yılda kombineleri büyük gelir kapısı olarak görüyor.

Maddi imkansızlıkların bulunduğu kulüpte taraftarın maddi ve manevi desteğini alarak yürümek isteyen Bordo Mavililere iş adamı Barış Keleş’ten destek geldi.

Bütün mağazalarını Bordo Mavi’ye boyayan Keleş, Bordo Mavili takıma destek amaçlı tüm personellerine yeni sezon parçalı forma alarak destek oldu.

Tüm Trabzonsporluların böyle bir sezonda elini taşına altına koyması gerektiğinin altını çizen İş adamı Keleş “50.yılımız önemli bir sezon başlıyor. Ne kadar gönül koysak ta vazgeçemediğimiz tek konu Trabzonspor. Ekip olarak her sene bize düşeni yapıyoruz ama bu sene böyle bir video çekmeyi düşündük. Bende destek vermek istedim. Trabzonluyum Trabzonsporluyum diyen herkes 1 lira olsa bile destek vermeli. Başkan bence kendini arkasında “Trabzonlular var” deyipte bazı hareketlerde bulanmıyor. Transfer yaparken yarı yolda kalır mıyım endişeleri ile doğru kararlar veremiyor. TS-Club ve kombine konusunda yeterli desteği gelen yönetimler bulamıyor. 

50. yıl bu sene biz yapacağımızı yapalım biz yatırımımızı yapalım Trabzonspor’a gücümüzün yettiği kadar anahtarlık olur kombine olur forma olur takımımıza desteğimizi verelim sonra Trabzonspor Başkanından bekleyelim.  Belki sevmeyebiliriz yaptığı yanlışlar vardır. Verdiği vaatler vardır. Belki desteği verirsek sözünde duracaktır. Sözü verirken mutlaka Trabzonsporlulara güvenmiştir. Umarız 2010-11’de olduğumuz gibi bunu taçlandırırız.”

Trabzonspor taraftarları 50.yıl için taşın... paylaşan: canli61saat