61SAAT SPOR SERVİSİ

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs vakasıyla ilgili önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de liglerin seyircisiz oynanmasına karar verilirken Trabzonspor Kulübü’de konuyla ilgili bir seminer düzenledi.

TÜM OYUNCULARA BİLGİ VERİLECEK

Trabzonspor Kulübü akademisini bugün toplayan Bordo Mavililer altyapı oyuncularına koronavirüs ile ilgili bilgiler verip bilinçlendirdi. Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven'in Organize ettiği seminerde Dr. Öğrt. Üyesi Firdevs Aksoy koronavirüs ile ilgili bilgiler verdi. 

ŞAPUR ŞUPUR ÖPÜŞMEYE ARA VERECEĞİZ

Dr. Öğrt. Üyesi Firdevs Aksoy yaptığı sunumda "Her boğazı ağrıyan, ateşi çıkan, koronavirüs oldum diye korkmasına gerek yok. Yapacağımız önemli şey ellerimizi her zaman çok yıkamamız gerekiyor. Tokalaşmak, şapur şupur öpüşmeye ara vereceğiz. Salyalarımız bir şekilde bulaşmasın diye dikkatli olmak gerekiyor, tuvalletten önce yıkamamız gerekiyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için dengeleri beslenmek gerekiyor. Gıdaları tüketmeden önce yıkamak gerekiyor. " ifadelerini kullandı.

PLAKET VERDİ

Daha sonra Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven Dr. Öğrt. Üyesi Firdevs Aksoy'a plaket verdi. Öte yandan Trabzonspor A Takımına da hafta içi eğitim verileceği bildirildi.

AMATÖR KULÜPLER DE İSTERSE...

Trabzon’da yaşamını sürdüren diğer amatör kulüplere de talep etmeleri halinde destek verip bilgilendirme yapacak.