Trabzonspor'da Gaston Campi transferinin yılan hikayesine dönmesinin ardından bordo-mavililer savunmaya takviye çalışmalarında planını değiştirdi. Karadeniz ekibinin daha önce de gündemine aldığı Bruno Ecuele Manga için yeniden harekete geçtiği öne sürüldü.

YÖNETİM TEMASA GEÇECEK
Cardiff City'nin Premier Lig'den düşmesi sonrası kulüp arayışında olan 30 yaşındaki oyuncuyla kısa sürede temasa geçileceği kaydedildi. Trabzonspor, ayrıca Güney Amerika'dan bir başka alternatif için de devreye girdi. Bordo-mavillerin sezonu Arjantin Ligi'nde tamamlayan ve bonservisi elinde bulunan Jose Leguizamon için devreye girdiği iddia edildi. Son olarak Rosario'da forma giyen 27 yaşındaki başarılı stoper için ilk bilgilerin olumlu olduğu bildirildi. Karadeniz ekibi, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdü.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda bordo-mavili oyuncular, kuvvet çalışması yaptı. Karadeniz ekibi, akşam gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

TRANSFERLER YETİŞECEK
TRABZONSPOR Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, forvet ve stoper transferlerinin 20-30 Temmuz tarihlerinde Avusturya'nın Linz kentinde yapılacak ikinci etap kampına yetişeceğini söyledi. Ağaoğlu şöyle konuştu: "8 Ağustos'ta ön eleme maçı oynayacağız, onun da bilincindeyiz. Ama tabi şu var; doğru zaman, doğru fiyat, doğru oyuncu. Onun için herkes sabırlı olsun" dedi.