MÜSİAD Trabzon Şubesi’nin bu hafta yapılan toplantısında yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor forması giyerek toplantı yaptı.

Toplantı fotoğrafını sosyal medyada büyük ilgi toplarken geçtiğimiz gün çalışanlarına 300 forma alan iş adamı Celik Hekimoğlu’nun yönetim kurulu üyelerine forma hediye ettiği öğrenildi.

MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ali Kaan başkanlığında yapılan toplantıda şehir ve ülke ekonomisindeki son gelişmeler, Trabzon yatırım adası ile ilgili izlenecek yol ve şehrin daha çok gelişip kalkınabilmesi için atılması gereken adımların konuşulduğu ifade edildi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Kaan, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile çok sayıda devlet erkanına Trabzon’da ağırladığımız bu önemli günde biz de toplantımızı şehrimizin markası Türk futbol tarihinin gurur abidesi Trabzonsporumuzun formasıyla yaptık. Dilerim 50. yılında bir şampiyonluk daha yaşarız. Dileriz takımımız bu yıl kendisinden beklenilen şampiyonluğu kazanır. Bu vesileyle de şehrimizde ağırladığımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümete özellikle Akyazı’daki spor kompleksinin şehrimizde kazandırılması devamında yapılacak olan şehir hastanesi ve yatırım adası için gerekli düzenlemenin meclisten çıkarılmasına sağladıkları kolaylıklar nedeniyle tekrar tekrar teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.