Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Futbol Gençler müsabakaları sona erdi. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları Futbol Gençler-A kategorisine 14 okul katıldı.  Kıran kırana bir mücadeleyle yapılan turnuvada öğrenciler kardeşlik ve centilmenlik açısından örnek davranışlar sergilediler. 

ERDOĞDU ANADOLU LİSESİ YENİDEN ŞAMPİYON

Büyük bir mücadeleyle geçen turnuva sonunda ilimizi 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Şehit Ünal Bıçakcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temsil etme hakkı elde ettiler. 

Trabzon’da düzenlenen şampiyonada yeniden şampiyon olan eski adı ile Erdoğdu Anadolu Lisesi Teknik Direktörü Adem Cebeci “Hedefimiz her zaman şampiyonluk. Bu yönde bize her zaman destek veren okul müdürümüz ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Taşımız olduğumuz yük ağır. Dünya şampiyonluğunun üzerine ismimiz 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi oldu. Artık şehitlerimizin de yükü omuzumuzda.
Bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Yeni Yusuf Yazıcılar Muhammed Beşirler Furkan Taşlar, Mehmet Yeşillerin Trabzonspor’umuzun bünyesine katılması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Zeki Efendioğlu takdim etti. Ödül töreni sonrası bir açıklama yapan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “spor branşları içinde gençlerin en çok ilgisini çeken branşın futbol olduğunu söyledi. İlimizi temsil edecek olan iki takıma grup müsabakalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.