61SAAT SPOR SERVİSİ

Temiz futbol eylemcileri Beşiktaş maçı öncesi Trabzon’da şike protestosunda bulundu.

Trabzonspor’un 2010-11 yılında elinden alınan kupasıyla ilgili basın açıklaması yapan Temiz Futbol Eylemcileri “bizimle dalga geçmeyin” dedi.

Yapılan protesto ile ilgili açıklama yapan İbrahim Ertürk “Ülkemizin Güneydoğusunda Suriye’de, Kuzey Irak’ta… Biz her gün polisimizi şehit veriyoruz. Biz her gün Jandarmamızı şehit veriyoruz. Biz her gün Mehmetçiğimizi şehir veriyoruz. İlkokul çağındaki Erenlerimizi şehit veriyoruz. 

Biz teröre şehit verirken, devlet büyükleri sahte raporlu asker kaçağı azizin şikesini aklama derdine düşmüş. Biz bunu kabul etmiyoruz. Devlet büyüklerinde vicdan kalmadı mı?

FETÖ darbe gecesinde 250 şehit verdik. Biz şehit verirken birileri Fetöcülerle ortaklık kurup, onları kulübüne üye yapıp, zengin sofralarda onları ağırlıyordu. Devlet büyüklerinin işi bu Fetö işbirlikçilerini aklamak mı?

Buradan Ankara’ya sesleniyoruz. 

Şikeyle çalınan kupamızı, Fetöyle yatıp kalkan sahtekar bir asker kaçağına verdiniz. Üzerini kapasın diye de kendi kulübünü batırmış birisini TFF’ye yerleştirdiniz. 

Bizimle dalga geçmeyin..

Millet şehit verirken, sahtekar bir asker kaçağının uşaklığını yapmayın. Bedeli ağır olur. Ödeyemezsiniz altında kalırsınız. Gösterilerimizi yakında Ankara’da kapınızın önünde yapacağız. 

Şikeyi unutturamazsınız, bizi susturamazsınız, bizi yıldıramazsınız. "