SÜPER Lig'de şampiyonluğu garantileyen Trabzonspor, bugün 11 yıldır özlemini çektiği kupasına kavuşuyor. Bordo-mavililer, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bulunan Medical Park Stadı'nda gerçekleştirilecek kupa töreni ile kupayı kaldıracak.

Trabzonspor, ilk olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden saat 17.00'de deniz yoluyla 'şampiyonlar filosu' oluşturarak Trabzon Limanı'na varacak. Karadeniz ekibi, daha sonra Trabzon Limanı'nda üstü açık otobüse binerek karayolu ile stadyuma geçecek. 18.00'de başlayacak konserler, horon, kolbastı gösterilerinin ardından bordo-mavili takım kupasını alıp, şampiyonluk turu atacak.

Açıklamada, "Trabzonsporumuz sekizinci şampiyonluğunu doyasıya bir eğlenceyle kutluyor. 14 Mayıs, Cumartesi günü saat 18:00’de başlayacak kutlama programı için Medical Park Stadyumu’na dev boyutlarda bir sahne kuruluyor. Büyüleyici sahne performanslarının gerçekleştirileceği kutlamalar için stadyum kapıları saat 16:00 itibarıyla açılacak. Kutlamalarda Apolas Lermi, Bilal Hancı, DJ Burak Yeter, Ezgi Eyüpoğlu, İbrahim Can, İhsan Eş, Kadr, Matthaios Tsahouridis, Mero, Mustafa Topaloğlu, Nazlı Hacıalioğlu, Özkan Meydan, Sedat Keskin, Seren Uzun ve Yener Çevik sahne alacak. Sanatçı performanslarının ardından program, kasketliler horonu, Kuzeyin Uşakları ekibinin horon gösterisi ve sürprizli kolbastı ile devam edecek. Programın en heyecan verici kısmı ise, şampiyon futbolcularımızın kendi seçtikleri parçalar eşliğinde Zafer Yolu’ndan geçerek sahneye çıkmasıyla yaşanacak. Takımımız Şampiyonluk Kupası’nı kaldırdıktan sonra sahne şovu, Demet Akalın ve dansçılarının performansı ile devam edecek.

Havai fişek, ışık ve lazer şovlarıyla renklenecek kutlamalar, dünden bugüne Trabzonsporumuza emek vermiş pek çok değerli ismin katılımıyla şampiyonluğumuza yakışır bir coşku içinde geçecek.

Bu keyifli geceyi bekleyen tüm taraftarlarımıza küçük bir not; stadyuma gelirken telefonlarınızı şarj etmeyi unutmayın. Harika bir gece sizleri bekliyor!" denildi.

Trabzonspor'un Şampiyonluk Kutlamalarını ünlü spiker Deniz Satar sunacak!

Onur Recep Kıvrak'ın, Trabzon paylaşımına Burak Yılmaz'dan flaş yanıt!

Edgar İe, Trabzonspor için, Trabzon'a geldi...