Trabzon'da yayın yapan yerel gazeteler bugün ortak manşetle çıktı. Hakem Halis Özkahya ve MHK'yı hedef alan gazeteler "Trabzonspor'a operasyon çekiyorlar" şeklinde manşet attı. 

Taka Gazetesi, Günebakış Gazetesi, Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi ve Kuzey Ekspress Gazetesi yayınladıkları metinlerde "Üç kez çaldığınız şampiyonluğumuzu bu kez çalamayacaksınız" ifadelerine yer verdi.

OPERASYON ÇEKİLDİ

İşte Gazetelerin ortak açıklamaları; 1996’da, 2005’te, 2010 – 2011’de şampiyonlukları çalınan Trabzonspor, yine benzer bir senaryoyla karşı karşıyadır! Cem Papila’ların, Bülent Yıldırım’ların sahne aldığı tiyatroda önceki akşam Halis Özkahya görevlendirildi. VAR’da izlemesine rağmen göz göre göre nizami golümüzü vermeyen Özkahya bu tiyatronun sadece bir figürüdür. Son üç haftada önce Abdülkadir Bitigen, ardından Yaşar Kemal Uğurlu ile Trabzonspor’a ‘ince ince’ operasyon çekilmiştir! 

AMAÇ SOKAĞA DÖKMEKTİR

Sezon başından bu yana uyguladıkları operasyonlara bu kez ‘HALİS’ bir darbe vurulmuştur! Arka tarafta Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın başını çektiği organizasyonun figürleri MHK Başkanı Zekeriya Alp, Oğuz Sarvan ve Ünsal Çimen’dir. Amaç; Trabzonspor’u şampiyonluk yarışının dışına itmektir! Biz Trabzonspor Camiası olarak, büyük fotoğrafın farkındayız. Amaç; Trabzonspor camiasını yine sokaklara dökmektir! Amaç; futbol üzerinden ülkemizde bir kaos ortamı oluşturmaktır!

ZEKERİYA ALP 3 MAYMUNU OYNUYOR

MHK Başkanı Zekeriya Alp, Trabzonspor Kulübü’nün açıklamasına “onur ve haysiyet” kavramları üzerinden cevap verse de, “hukuki işlem başlatacağız” gibi ifadelerle korku salmaya çalışsa da bilmelidir ki Trabzonsporlular, “onur ve haysiyetleriyle” her zaman örnek olmuş, adalet mücadelesi için “mahkemelerde” yargılanmaktan da korkmamışlardır! Kaldı ki “onur ve haysiyetten” bahsedenler daha iki ay önce Zorlu Center’da bir kulüp başkanıyla ‘gizlice’ buluşmayı “onur ve haysiyetlerine” yedirebilmişlerdir! Aynı Zekeriya Alp, Trabzonspor’un verilmeyen golüne yaptığı itirazı ve maçtaki iki penaltı pozisyonuna değinmeyerek her zaman ki gibi üç maymunu oynamıştır!

3 ŞAMPİYONLUĞUMUZU ÇALDINIZ

Her ne kadar suratlarınızı maskeleseniz de sizi 96’dan, 2005’ten, 2011’den çok iyi tanıyoruz!  Bütün lobilerinizle Trabzonspor’a karşı birleştiğinizi görüyoruz. Lakin sizin görmediğiniz bir şey var! Bizler, Büyük Trabzonspor Camiası olarak tek vücuduz. Üç kez çaldığınız şampiyonluğumuzu bu kez çalamayacaksınız! Omuz omuzayız! Yanyanayız!