61SAAT HABER SERVİSİ - Dozer Cemil Usta Doğa Parkının açılışına, bordo-mavililerin efsane kaptanının ailesi de katıldı. 
Açılışta ilk olarak Usta ailesi adına Cemil Usta’nın oğlu Cem Usta konuştu. Cem Usta "Öncelikle Usta ailesi olarak babamın adını yaşatmak isteyen, herkese, Dozer Cemil’i unutmayan, unutturmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

TRABZONSPOR'A HER DAİM DESTEK...

Trazon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Trabzonspor bu sene geçmiş senelerden daha başarılı bir şekilde ligi tamamlayacak. Efsane kolay olunmuyor, spordan ayrılma noktasına geldiğinde, “Ben Trabzonspor kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasında saha çıkmam” diye ilan etti. 
Alıştığınız aşina olduğunu vefa örneklerinden bir tanesini burada yaşıyoruz. Törenle burada ki anıtı hizmete açacağız, hem de bu doğa parkında ağaçlandırma faaliyetiyle burada güzel bir parkı açmış olacağız. İnşallah takımımız için ve ülke futbolumuz için çok başarılı bir yıl olur. Hak edenin kazandığı, tartışmaların çok az olduğu, hakemlerin belki de en az tartışıldığı bir sezon olsun arzu ediyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon’un en önemli marka değeri olarak gördüğümüz Trabzonspor’a bütün imkanlarımızla destek olmaya devam edeceğiz” dedi. 

BİR DEFA OLSUN ŞİKAYET ETMEDEN..

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, “Kulübümüzün unutulmaz oyuncusu, şampiyonluk kupasını İstanbul dışına taşıyan o takımın kaptanı Cemil Usta’yı anmak için bir araya geldik. 
Kaptandı, arkadaştı insandı.. Tüm kupalara yapışan ilk eller Cemil Usta’nındı… Bilerek inanarak, bir defa olsun şikayet etmeden oynadı. Aynı sessizlikle bıraktı futbolu. Tam bir Trabzon uşağıydı.. 
Bizler böylesine değerli insanların mirasçılarıyız. Onlar kulüplerine nasıl sahip çıkmış korumuşlarsa, bizlerde aynı hassasiyetle sahip çıkıyor ve yönetiyoruz” dedi. 
Açılışın ardından Trabzonspor Asbaşkanı Yiğit Alp, Dozer Cemil’in ailesine kara kalem tabloları hediye etti. 

Cemil Usta'nın ailesi de Trabzonspor Asbaşkanı Yiğit Alp'e Liverpool maçında giydiği formayı hediye etti. Formanın Trabzonspor Müzesine konulacağı belirtildi. 

TRABZON EMNİYET MÜDÜRÜ ESPRİYİ PATLATTI
Programın sonunda ise Trabzonspor'un akşam 21:00'da Medical Park Stadının sahil kısmında yapılacak meşhale gösterisine davet edildi. Burada Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik'te espri yaparak, "Meşale etkinliğine katılmayanları veya meşale yakmayanların gözaltına alınacağı " şeklinde ki sözleri törene katılanları güldürdü...