61SAAT SPOR SERVİSİ

Erdoğdu 15 Temmuz Andolu Lisesi 3.kez Dünya şampiyonluğunu Trabzona getirmek üzere yola çıktı.                 

İl birincisi olarak Trabzon’u temsilen Artvin (Arhavide) 11-13 ocak tahlerinde yapılan gurup maçlarını tamamlayarak gurup birincisi olarak yarı final maçlarına katılmaya hak kazandı.

İLK MAÇTA SİİRT’İ AFFETMEDİLER

Gurup maçlarında Ardahanı 11-0  ve Rize yi 7-2 yenerek maçlarını tamamlayan Erdoğdu Anadolu Lisesi  7-- 10 şubat tarihlerinde Antalya-Bilecik-Elazığ ve Kastamonu illerinden birinde yapılacak yarı final müsabakalarnda mücadele etmeye başladı. Trabzon temsilcisi ilk maçında karşılaştığı Siirt Spor Lisesi’nin 3-0’lık skorla geçerek müthiş bir başlangıç yaptı.

SONEL ÖZEL AĞIRLADI

Yarı final müsabakaları için Elazığ’a giden Erdoğdu 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’ni Tunceli Valiis Trabzonlu Tuncay Sonel yalnız bırkmadı. Tüm takımı ağırlayan Vali Sonel başarı dileklerinde bulunup final maçına geleceğini ve dönüşte yeninden misafir edeceğini ifade etti. 

BAKAN SOYLU’DAN TELEFON 

Trabzon’u temsil eden genç ekibe bir telefon da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. Finaller için mücadele lise yetkililerini arayan Bakan Soylu okul takımına başarı dilek temennilerinde bulundu. 

YUSUF YAZICI’NIN DESTEĞİ

Erdoğdu Anadolu Lisesi ile dünya şampiyonluğu yaşayan Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı eski okulunu unutmadı. Final yolunda emin adımlarla yürüyen okul arkadaşları ile görüntülü konuşan Yusuf Yazıcı şampiyonluk yolunda başarılar dileyip genç oyunculardan şampiyonluk sözü aldı.

A VE B GRUBU

Trabzon ekibi Erdoğdu 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nin gurubunda İstanbul Şht. B. Elçi G. Banker EML, Siir Şehit Zafer Kılıç Spor Liesis, Hatay 15 Temmuz Şehitler Spor Lisesi bulunuyor. B Grubunda ise Gaziantep Spor Lisesi, Artvin 15 Temmuz, Diyarbakır Spor Lisesi ve Elazığ Kaya lisesi bulunuyor.

10 Şubatta sona erecek olan turnuvada A grubunun birincisi B grubunun ikincisi ile B grubunun birincisi A grubunun ikincisi ile karşı karşıya gelecek.