61SAAT SPOR SERVİSİ-Samet Emirzeoğlu

Trabzonspor hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray ile kritik bir mücadeleye çıkacak. 
Mücadele öncesi Bordo Mavili takımda yaşanan saha sonuçlarından dolayı moraller bir hayli bozuk olduğu dikkat çekerken yaşanacak olan taşkınlıklara binayen Trabzon Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

Konu kapsamında Trabzonspor taraftar grupları liderlerini Trabzon Emnniyetine çağrıldı. Burada Taraftar grup başkanlarına “taşkınlık yapanları uyarın. Olaysız bir güç olması gerekiyor. Trabzon için kritik bir gün olacak. Aşağıya kadar tüm üyelerinizi bilinçlendirin.” uyarıları bulundu.

Trabzon Emniyeti bu buluşmada dikkat çeken bir uygulamaya daha imza atarak mücadele öncesi alkolmetre uygulaması getirecek. Şüpheli görünen kişi veya kişileri bu uygulamaya tabi tutarak tribüne alınıp alınmayacağına karar verecek.

Yaşanan görüşme ile ilgili ortak bir açıklama yapan Elnino Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Bal ve Trabzonlu Gençler Başkanı Sacit Karayavuzoğlu “Trabzon Emniyeti ile bir görüşmemiz oldu. Bu görüşmede bizden olması muhtemel olaylara karşı bilinçli davranmamızistendi. Biz de tribünde bizimle beraber olacak taraftarlarımız ve diğer taraftarlarımıza buradan seslenmek istiyoruz. Maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar Trabzonspor’umuz galibiyeti için susmamız gerekiyor. Bunu yapabilecek güce ve yüreğe sahibiz. Herhangi bir olaya karışmadan bu mücadeleyi kazanıp yolumuza devam edeceğiz.” dedi.