Hekimoğlu Trabzon FK’da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla göz dolduran Taha Gür açıklamalarda bulundu. Taha Gür, hedefinin Hekimoğlu Trabzon FK’da şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Hekimoğlu Trabzon FK yönetiminin bonservisiyle birlikte Çaykur Rizespor’dan kadrosuna kattığı 1996 doğumlu sağbek ve sağ kanat oyuncusu Bolu kampında gösterdiği performansla teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.

En büyük hedefinin Hekimoğlu Trabzon FK forması altında şampiyonluklar yaşayıp Milli Takıma kadar yükselmek olduğunu ifade eden Taha Gür, “ bunun için çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. Kendime iyi bakıp hocalarımın benden istediklerini gerine getirmem lazım. Profesyonelliğin gerektirdiği gibi bir yaşam sürmeye çalışıyorum. Dileğim bu hedeflerimi en kısa zamanda yakalamak” dedi.

Taha Gür, Bolu kampında çok güzel ortam ve şartlarda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “ çoki iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Takım içinde keyfimiz ve huzurumuz yerinde. Çok iyi çalışıyoruz. Bütün arkadaşlarımın gibi bende ligin bir an önce başlamasını iple çekiyorum” dedi.