61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzon’da son zamanlarda yaşanan futbol sahası yıkımları Trabzon futbolunun dibine iyice dinamit koydu. Futbola meraklı bir çok futbolcu saha yetersizliği nedeni ile futboldan uzaklaşırken bir bölüm oyuncular da şehri terk etmeye başladı.

ERDEM, BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Yaşanan bu gelişmeler kapsamında sorumluluk alan ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem bugün bugün Rize’deki boğa güreşlerine katılmak üzere Trabzon’a Gençlik ve Spor Bakanı Osman Bak ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmede Akyazı’da bulunan sentetik ve doğal çim sahalara tribün ve altlarına soyunma odaları koyulma fikri masaya yatırıldı.  

SOYUNMA ODASI VE TRİBÜN YAPILACAK

Konu ile ilgili konuşan Cahit Erdem “Trabzon’da futbol sahaları yok olunca önümüzdeki sezon kulüplerimiz büyük sorun yaşayacaklar. Çözüm önerilerimizden birisi Akyazı’daki sentetik ve doğal çim sahanın arasına iki taraflı tribün yapılarak altlarında soyunma odaları oluşturmak. Geçen hafta Sayın Valimiz ile konuştuk ve yerinde inceleme yaptık. Bugün de Sppr Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’tan Havaalanında bizzat sözünü aldık. Yakında ihaleye çıkartacak. Emek ve ve katkı veren herkese teşekkürler..Sıra geldi Yavuz Selim e..” dedi.