Trabzon İdmangücü Spor Klübü’nün yeni yönetimi huzura çıktı, Başkan Onur Sağır hedeflerini açıkladı. 
Süleyman restaurant’da düzenlenen iftar organizasyonunda yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yepyeni bir yönetim olarak basınla buluşan İdmangücü Spor Kulübü’nün Başkanı Onur Sağır, önceki yönetimlerin başarılı çalışmalarını taktirle karşıladıklarını belirtti. 
Yıllardır Spor camiasının içinde olduğunu belirten Sağır, ‘Yepyeni bir yönetimi ile bu göreve talip olduk. Hem bu camiada hem de iş dünyasında etkin rol almamız oralarda iyi dostluklar ve ilişkiler kurmamıza vesile oldu. 
İşte bu ilişkiler sayesinde çok güzel, değerli, kaliteli bir yönetim oluşturduk. İdmangücü Spor Kulübünü yönetmek için benimle bu sorumluluğu paylaşan tüm yönetimimize teşekkür ediyorum. 


Futbolun beşiği olan Trabzon’unumuzda biz spora ve sporcuya olan önemi, katkıyı arttırmak İdmangücü gibi büyük bir camianın adına yakışır başarılara ulaşmasını sağlamak için buradayız. Ve başarılı olacağımızı ümit ediyoruz. Bu kulübün başkanı olarak bunun sözünü veriyorum. 
İmkanları sonuna kadar zorlayıp bugüne kadar eski yöneticilerimizin bize sağladığı başarıları zirveye taşıyacağız. 
Türkiye’de ne yazık ki özellikle futbolda, şike ve bahis olayları nedeniyle spora kara bir leke sürülmüş ve burada Trabzonsporumuz mağdur edilmiş, hakkı yenilmiştir. Dileriz bu hak mağduriyeti bir ön önce giderilir ve adalet yerini bulur.  


Biz istiyoruz ki sporda, futbolda böyle şeyler olmasın. 
Herkes alın terinin karşılğını alsın.  
Bunun içinde spordan önce ahlaklı bireyler yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. İyi ahlaklı bir nesil her alanda başarılı olabilir, sporda da. Bizde seçimlerimizi yaparken, eğitimlerimizi verirken bu noktaya çok dikkat edeceğiz. İdmangücü’nün yükselişini hep birlikte sürdüreceğiz’ ifadelerini kullandı.