Trabzon İşitme Engelliler Spor Kulübü yeni sezonu açtı. Kulüp başkanı Ömer Ayar, ligde kendilerini Avrupa'ya taşıyacak sonucu elde etmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz sezon bölgesel ligde şampiyon olarak bu sezon 12 takımın mücadele edeceği İşitme Engelliler Süper Lig'de mücadele edecek olan Trabzon İşitme Engelliler Spor Kulübü yeni sezonu açtı. İlk çalışmasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) sahasında gerçekleştiren Trabzon İşitme Engelliler Spor Kulübü, ilk maçını ise 26 Ekim'de deplasmanda Kocaeli'nde oynayacak.

Trabzon İşitme ve Konuşma Engelli Spor Kulübü Başkanı Ömer Ayar, ligde bu sezon şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek, "Geçtiğimiz sezon kısıtlı imkanlarla yer aldığımız ligde şampiyon olarak bu sezon Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazandık. Zor şartlar altında arkadaşlarımızın takım ruhu ve inançlarıyla birlikte takımı Süper Lig'e taşıdık. Bu sezonda yer alacağımız Süper Lig'de hedefimiz şampiyonluk. Bütün takım olarak buna inanıyoruz ve hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. "dedi

Ayar, İşitme Engelliler Süper Ligi'nde, bu sezon ilk 2 takım arasında giren takımların Avrupa'da mücadele edeceğini ifade ederek, "Bu sezon uygulamaya konulan yeni düzenlemelerle birlikte bu sezon ligde ilk iki takım arasına giren takımlar Avrupa'da ülkemizi temsil edecekler. Bizim hedefimiz ise şampiyonluk. Bu hedefimize ulaşıp Türkiyeyi ve Trabzon'u Avrupa'da da Trabzon İşitme Engelliler Spor Kulübü olarak en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Trabzon İşitme Engelliler Kulüp Başkanı Ömer Ayar, kısıtlı imkanlarla mücadele ettiklerini de sözlerine ekleyerek her kesimin takıma sahip çıkmasını istedi. - Trabzon