Son 4 maçta rakip golcülere geçit vermediler.

Ara transfer döneminde kadrosuna yeni isimler katarak ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, Süper Lig'de 2, Ziraat Türkiye Kupası'nda da son 2 maçı gol yemeden tamamladı. 411 dakikadır kalesini gole kapatan bordo-mavililer, en son golü ikinci yarının ilk maçı olan Bursaspor deplasmanında, 39. dakikada yemişti.

Trabzonspor, ligin 18.haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0, 20. haftada yeni stadı MedicalPark Arena'da Gaziantepspor'u 4-0 mağlup etti. Bordo-mavililer Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Gümüşhanespor'la 0-0 berabere kalırken, Atiker Konyaspor'u 1-0 yenerek kalesini gole kapattı. Trabzonspor'un bu sezon oynadığı tüm Süper Lig maçlarında görev yapan Onur, ligin ilk 16 haftalık bölümünde kalesinde 20 gol görürken, ikinci yarıda 3 maçta sadece tek gole geçit verdi.

Son golünü ligin 17. haftasında oynanan Bursaspor maçının 39. dakikasında yiyen Kaptan Onur, ligde 231 dakikadır rakiplerine gol izni vermedi. 29 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, Medipol Başakşehir kalecisi Volkan Babacan ile birlikte ligde ikinci yarıda en az gol yiyen kaleci konumunda.

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Süper Lig'in 20.hafta mücadelesinde 11 Şubat'ta Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da futbolcular dünü izinli olarak geçirirken, bugün çalışmalara kaldıkları yerden devam edecekler. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanacak olan bordo- mavililer, saat 19.00'da yapacağı tek çalışmayla Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

SAKATLAR İYİLEŞTİ

Trabzonspor'da eksikler tamamlanıyor. Genç oyuncu Abdülkadir Ömür'ün yanı sıra ameliyat olan ve tedavisi tamamlandıktan sonra takımla çalışmalara başlayan Bero'nun sakatlığının da geçtiği bildirildi. Ayrıca sakatlığı bulunan Castillo'nun takımla çalışmalara katılacağı, genç kaleci Furkan Taş'ın ise sahalara dönmesinin zaman alacağı belirtildi