61SAAT SPOR SERVİSİ - TAYFUN ÇÖPÇÜ

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Akçaabat Sebat Prohe Kulubü ligden çekilme kararı aldı.

Kararı bugün basın toplantısı düzenleyerek açıklayan Başkan Zeki Öztürk, 19 yönetim kurulu üyesi ile birlikte toplantı yaptı.

'KARARI AÇIKLAMADA GÜÇLÜK ÇEKEBİLİRİM'

Açıklama öncesi yönetim kurulu ile bir araya gelen Öztürk, fazla açıklama bulunmak istemediklerini söyleyerek, "Biz son bir kaç toplantıda istişare etmiş olduğumuz kulübümüzün geleceği ile ilgili kesin bir karar aldık. Ama o kararı açıklamada ben biraz güçlük çekebilirim. Basın sözcümüz Alper Bey açıklayacak size" ifadelerine yer verdi.

LİGDEN ÇEKİLİYORUZ

Basın sözücü Alper Bektaş ise "Son bir kaç aydır üzerinde yönetimde başkanımız ve arkadaşlarımzıda konuştuğumuz bir konuydu. Ligden çekilme kararı aldık. İkinci yarıya çıkmama kararı aldık. Onunla ilgili süreçte çalışmalara başladık" dedi.

"PROFESYONEL OLARAK NOKTALIYORUM"

Bektaş'ın açıklamaların ardından tekrar söz alan başkan Öztürk göz yaşları içerisinde, "Tüm alt gurpları da ligden çekiyoruz. Futbolcularımızın bonservislerini ellerine verdik. Gitmek istedikleri kulübe lisansları çıkana kadar yanlarında olacağız. Şunu da belirtmek isterim ki. Ben amatör futbolun şahsen her zaman yanında olacağım ancak profesyonel anlamda noktalıyorum" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Akçaabat Sebat Proje 3'yi devralmak için 4 tarafın olduğu öğrenilirken önümüzdeki sezon Amatör Bal Ligi'nde devam edebileceği kaydedildi.