61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı bugün Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapıldı. 
Ortahisar Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan koordinasyon kurulu toplantısına, Trabzon’daki kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri ile belediye başkanları, kaymakamlar katıldı. 

OCAK AYINDA VAKA SAYISI FAZLAYDI, ERTELENDİ
Toplantının açılışında konuşan Trabzon Valisi Ustaoğlu, “Bu süre içinde başta kamu hizmetleri olmak üzere, bilim kurulu tavsiyeleri doğrultusunda bir takım tedbirlerle farklılıklar oldu. Koordinasyon Kurulu gibi yapacağımız toplantıları bazen ertelemek zorunda kaldık. Bir araya gelme noktasında sıkıntı olduğu dönemlerde.. Bazı yerlerde Zoom üzerinden bu toplantılar yapıldı. 
Bizde 2021 yılı ilk toplantımızı erteledik. Ocak ayında vaka sayısının fazla olmasından dolayı ertelemek zorunda kalmıştık. Bugün burada 2021 yılı İl Koordinasyon Toplantısını yapmak üzere bir araya geldik” dedi. 
Vali Ustaoğlu, ardından ise Trabzon’ da devam eden projelerle ilgili bilgiler verdi. 

YATIRIM ADASI DOLU İNŞAATI ETÜT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
Vali Ustaoğlu, “İlimizde vizyon proje çalışmaları devam etmekte. Bunların başında Trabzon Şehir Geçişi Kanuni Bulvarı, Zigana Dağı Tüneli, KTÜ Çocuk Hastanesi, Millet Bahçesi İnşaatı, Şehir Hastanesi ihalesi yapılmış. Yerinde yaptığımız incelemede inşaat şantiyesi kurulumu tamamlanarak zemin çalışmalarına başlanmıştır. 
Ülkemiz için çok önemli proje olarak gördüğümüz yatırım adası, dolgu inşaatı ile ilgili etüt proje çalışması devam etmektedir” diye konuştu. 

Vali Ustaoğlu’nun konuşmasının ardından sırasıyla kurumlar, yapılan projelerle ilgili kısa bilgiler verdi.