Teknik Direktör Ünal Karaman’ın, Sparta Prag maçında sahaya sürdüğü 11’i AEK maçında korumayı planladığını ifade eden Yunus Emre Sel, “Kasımpaşa maçında ilk 11’de önemli değişiklikler vardı. Fernandes ve Campi, Kasımpaşa’ya karşı iyi bir performans gösterse de AEK maçında Hüseyin ve Hosseini’nin sahada olması bekleniyor. Aynı şekilde hücum hattında da Sparta Prag maçında forma giyen isimlerin yer alması bekleniyor” dedi.

STURRİDGE TRANSFERİNDE SON DURUM

Sturridge transferinde herhangi bir sorun olmadığını kaydeden Yunus Emre Sel, “Oyuncunun annesi ve sevgilisi Trabzon’da villa ve eşya baktı. Sturridge, Başkan Ağaoğlu ile görüşecek. Rakamsal anlamda sorun yok. Detaylar görüşülecek. Bu gece ya da yarın KAP açıklaması yapılabilir” dedi.

STURRİDGE NE KADAR KAZANACAK?

Trabzonspor’un Sturridge ile 3 yıllık sözleşme imzalamayı planladığını belirten Yunus Emre Sel, “İmza parası 3 yıla yayılacak. İmza parası da dahil, Sturridge yıllık yaklaşık 3 milyon Euro kazanacak” ifadelerini kullandı.

6 NUMARA İÇİN ÖNEMLİ İSİMLER GÜNDEMDE

Bordo-Mavili ekibin ön libero için de arayışta olduğunu ifade eden Yunus Emre Sel, “Trabzonspor 6 numara için önemli isimlerle temasta. Henüz isim vermek doğru değil ancak gerçekten de önemli isimlerle görüşmeler sürüyor” diye konuştu.

MEDYA KONUŞUYOR

Medyanın oyuncuya yer vermediğini ifade eden Sel ‘İstanbul takımları almış olsa Sturridge ‘i çok daha fazla konuşurlardı. Medya normal bir transfer gibi lanse ediyor. Yaşı itibariyle Türkiye’ye gelmiş en top 3 oyuncudan birisidir.’ dedi