61SAAT SPOR SERVİSİ - Samet Emirzeoğlu

Trabzon’da 4 takım 3. Lig’de yer alıyor. Bu takımlar Ofspor, Düzyurtspor, 1461 Trabzon ve Arsinspor.

OFSPOR DÜŞÜŞE GEÇTİ

Geçtiğimiz sezon 2. Lig’de yer alan eden ve aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle mücadelesini Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta sürdüren Ofspor, bu sezon ligde 5 karşılaşmaya çıktı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Altındağ Belediye ile oynadığı maçı 1-0 kazanan Bordo-Mavililer, ardından sahasında 12 Bingölspor karşılaşmasını 3-1 kazandı. 3.hafta mücadelesinde kendi evinde Erbaaspor ile golsüz berabere kalan Ofspor, 4.hafta Halide Edip Adıvar deplasmanından 2-0 mağlup olarak ayrıldı. Dün de sahasında Bayburt Grup Özel İdare’yi ağırlayan Bordo-Mavililer, rakibi ile oynadığı maçı 2-0 kaybetti. Gelecek hafta deplasmanda Bergama Belediye ile karşılaşacak olan Ofspor, ligde 7 puanla 9.sırada bulunuyor.

YOMRASPOR DÜŞME POTASINDA

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Yomraspor, sezonun ilk maçında sahasında Manisa BBSK ile golsüz berabere kaldı. Ardından deplasmanda Batman Petrol’ü 1-0 yenen Mor-Beyazlılar, sonraki hafta kendi evinde Çatalcaspor’a 2-0 mağlup olarak haftayı puansız tamamladı. 4.hafta Bayrampaşa deplasmanından 2-1 yenilgiyle ayrılan ve 4 puanla 17.sırada yer alan Yomraspor, bugün saat 15.00’da deplasmanda 12 Bingölspor’un konuğu olacak.

1461 TRABZON İSTİKRAR SAĞLAYAMADI

Üst üste 2 sezon küme düşen ve bu sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadelesini sürdüren 1461 Trabzon, ligde istediği istikrarı sağlayamadı. İlk hafta sahasında Kırıkhanspor ile 1-1 berabere kalan, ardından deplasmanda Yeşil Bursa’yı 2-1 mağlup eden Bordo-Mavi-Beyazlılar, 3.hafta kendi sahasında Bağcılar Spor Kulübü’ne 3-2 yenildi. 4.hafta deplasmanda konuk olduğu 24 Erzincanspor’a 2-0 mağlup olarak topladığı 4 puanla 14.sırada bulunan 1461 Trabzon, bugün saat 15.00’da kendi evinde Yeni Orduspor’u konuk edecek.

ARSİN DE BEKLENENİ SERGİLEYEMEDİ

Trabzon’un 3. Lig’de mücadele eden diğer bir takımı da 3. Grup’ta bulunan Arsinspor. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e yükselen Sarı-Siyahlılar, bu sezonun ilk maçında deplasmanda karşı karşıya geldiği Tekirdağspor ile golsüz berabere kaldı. 2.hafta sahasında Karaköprü’yü 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi olan Arsinspor, sonraki hafta konuk olduğu Aydın 1923’e 1-0 yenildi. 4.hafta evinde ağırladığı Osmaniye’yi tek golle geçen Sarı-Siyahlılar, dün sahasında konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu’na 2-0 mağlup oldu. Arsinspor, 5 haftada 7 puan toplayarak kendine 7.sırada yer edindi.