Bahçecikteki kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zafer Cora, Kelkit Belediye Hürriyet spor mağlubiyetinin hakeme yıkmak niyetinin olmadığını ancak verilen kararlar, çalınmayan düdükler, haksız kartlar, görünmeyen pozisyonların masaya yatırılması gerektiğini ifade etti.

Bölgesel Amatör Liginde aldıkları yenilgilerin ardından büyük bir üzüntü yaşadıklarını kaydeden Cora, Haftalardır hakemler tarafından âdete budandıklarını, rekabet edecek şartların ortadan kalktığını, taraflı bir tutum ile karşı karşıya kaldıklarını bu nedenle rahatsızlık duyduklarını beyan etti.

Hakemlerimize, amatör spor kulüplerinin ne fedakârlıklarla ayakta durmaya çalıştıklarını anlatmak istemiyorum yalnız, Kulüpler ve hakemler futbol sektörünün büyük iki parçası bu nedenle kulüplerin sıkıntılarını en iyi onlar biliyorlardır.

İnanıyorum tüm hakemler sahaya çıkıp işini iyi yaparak görevini tamamlamak ister. Onun haricinde hiç bir şey düşünmek istemiyoruz.

Oynadığımız karşılaşmalarda maç içinde hakem hataları skora etki yapacak durumda ve aleyhimize süreç işlemektedir.

Hakem camiasına seslenerek, adalet, rekabet, tarafsızlık isteyen Cora, şunları kaydetti:

Planlı bir durum, art niyet, suiistimal olduğunu tespit ettiğimiz an hakem ve ilgili kim varsa buradan açık söylüyorum Bahçecik spor sahipsiz değildir Emek, zaman, para harcıyoruz kimsenin bizim üzerimize oynamasına müsaade etmeyiz, gereğini yapar hesabını sorarız.

Buradan Bahçecik spor ailesine şunu söylemek istiyorum; Taraftarımız rahat olsun kaliteli bir kadroya sahibiz, takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Bu yarıştan galip çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.