www.61saat.com Trabzon’un gündemini takip etmeye devam ediyor. Trabzon halkına bu kez Trabzonspor’un transfer politikalarını sorduk.

Yönetimin transfer politikaları genelde beğenilmezken, topçu alımında yanlış kararlar eleştirildi. İşte Trabzon halkının Trabzonsor’un transfer politikaları ile ilgili görüşleri…




Mehmet Aydınşakir (Muhasebeci): "Berbat durumdalar. Hiçbir zaman istedikleri futbolcuları alamadılar. İkinci sınıf futbolcularla bu takım şampiyon olmaz."




Meltem Sertbaş (Öğretim üyesi): "Türk takımlarında Türk oyunculara yer verilmeli."




Ali Özben (Öğrenci): "Yönetim değişmediği sürece akıllı transfer beklemiyorum."




Neslihan Ayvaz (Öğrenci): "Burak Yılmaz’ın gitmesi kötü olur. Yeni alınan futbolcuların hiçbirini tanımıyorum."




Nuri Yılmaz: "Bu yönetim ile Trabzonspor bir yere gidemez. Altyapı sorunumuz var. Önceden alt yapıdan en azından bir iki topçu çıkardı. Altyapı mantığı değişmeli. Günümüz futbolunu öğretecek hocalar lazım. Dünyada en yetenekli futbolcular Brezilya ve Trabzon’da varken alt yapıdan futbolcu çıkmamasına bir anlam veremiyorum."

İbrahim Kul: "Fenerbahçe kümeye düşerken Kuyt’ı alıyor biz elimizdekini tutamıyoruz. Transfer yapmana gerek yok. İki yıldır elimizdeki topçuları tutabilseydik transfer yapmaya gerek kalmazdı."



Mustafa Yıldız (İşletmeci)
: "Hiçbir zaman istediğimiz futbolcuyu alamadık. Teofilo’yu aldık yönetim istedi hoca istemedi. Bu tür çelişkiler takımın istikbalini engelliyor. İyi futbolcular Trabzon’a gelmiyor. Altyapı dakilere şans vermek lazım."



Elif Burhan (Öğrenci)
"Burak Yılmaz’ın gitmesini istemiyoruz. Bizi 3 kulvarda da temsil edecek iyi transferler yapılmasını da bekliyoruz."



Kadir Nuhoğlu: "
Yönetimin transfer politikasını beğenmiyorum. Almak istedikleri futbolcuları alamıyorlar. Elindeki futbolcuları da tutamıyorlar. Egemen’i taraftar istemedi diye almıyorlar, profesyonel değiliz. Tesisimiz yok. Hedef belli değil."



Serkan Hellaç
: "Şimdilik fena değil. İstediğini alırsa, bence alamayacak. O nedenle şampiyonluk bir hayal."



Sezai Alemdağ :"Gidişat fena değil. Yapılan transfer şimdilik iyi gibi görünüyor. Yerli transferler yapılmalı. Serdar Kurtuluş olursa iyi bir transfer olur. Alınan topçulara şans tanınmalı."



Deniz Karaman-Elvin Aydın (Öğrenci)
"Yönetim olarak iyi yönetilmiyoruz. Genç yetenek diye aldığımız kaç oyuncuya şans tanıdık ki. Elindeki en iyi adamları kaç yıldır İstanbul kulüplerine kaptırıyoruz. İyi yönetilmiyoruz."