TÜFAD Trabzon Şubesi 11. Olağan Genel Kurulu bir otelin toplantı salonunda yapıldı. Olağan Genel Kurul'a Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Trabzonspor eski başkanı ve TÜFAD Onursal Üyesi Özkan Sümer, Çaykur Rizespor teknik direktörü Giray Bulak, teknik direktörler Hüsnü Özkara, Sadi Tekelioğlu gibi birçok teknik adam katıldı. Mevcut başkan Nurettin Balaban ve Hayri Tekelioğlu’nun yarıştığı seçimlerde 611 oy kullanılırken, oyların 334’nü alan mevcut başkan Nurettin Balaban yeniden başkanlığa seçilirken, Hayri Tekelioğlu ise 269 oy alabildi. 8 oy ise geçersiz sayıldı.

Olağan Genel Kurul öncesi konuşma yapan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, "Trabzon dünyanın en iyi antrenörlerini yetiştirdi. 2002'de Şenol Güneş FİFA tarafından yılın antrenörü seçildi. Ahmet Suat hocam, Özkan hocam gibi isimlere sahibiz. TÜFAD bu kadar üyesi ile haklı mücadelesini kolay kazanır. İki aday da çok iyi yarıştılar. Kazananın Trabzon futbolu olacağına inanıyorum” ifadesini kullandı.

Yeniden Başkanlığa seçilen Nurettin Balaban, genel kurul üyelerine teşekkür etti. 16 yıldır başkan olarak görev yaptığını belirten Balaban, “Görev yaptığımız sürece herkese eşit mesafede durduk. Bundan sonra aynı duruşumuzu ve kararlılığımızı sergileyeceğiz. TÜFAD Trabzon şubesi Türk futbolunu yönetmeye adaydır. Bu kongrede kaybeden olmamıştır Trabzon ve Türk futbolu kazanmıştır” dedi.

Nurettin Balaban'ın listesinde şu isimler yer aldı:
"Giray Bulak, Hüsnü Özkara,Cemalettin Yazıcı, Nedim Karadeniz, İsmail Çelik, Ahmet Özen, Dursun Çimşit, Gökhan Uzungüngör, Mustafa Güven, Halit Yakupoğlu, Salih Tekke, Yılmaz Bayrak, Sezgin Köprülü, Harun Beklemiş"