61SAAT SPOR SERVİSİ – ÖZEL HABER - Hasan Tüncel 

Dün akşam oynanan Konyaspor karşılaşmasını son saniyelerde Yusuf'un attığı golle Trabzonspor kazandı. Ancak golden çok tribüne koşan Yusuf Erdoğan ile taraftarın bütünleşmesi görülmeye değerdi. Sosyal medyada günün konusu olan adına hasret fotoğrafı dediğimiz o fotoğrafın mimarlarını bulduk.  

Miraç Sağır ve Denis Kılıç.. 

O Ağlamaklı yüz mimiği Miraç'a ait.. O samimi gülüş ise Deniz'e.. O arkada koşan amcayı da bulmak istedik de ona biraz daha zamanı var.. 

Asıl hikâye onda.. Bana 96'yı hatırlattı.. 

Neyse. Ozan Köse (İHA)'nın çektiği bu fotoğraf bir anda gündem oldu. Sanki dünya genelindeki Trabzon bir kareye sığdı. 

Dün Yusuf'un attığı golle babalar çocuklarıyla sevindi.. Kahvedekiler tanımadığı insanlara sarıldı..

Bugün ise herkes gülüyor.. En başta Miraç ve Denis..

İşte Miraç ve Denis'in o an yaşadıkları..

Yusuf Erdoğan’ı attığı gol sonrası kucaklayan 23 yaşındaki Miraç Sağır :

“YUSUF’A VUR DİYE BAĞIRDIK”

“Şöyle diyebilirim maçın heyecanından A1 bloğunun en üstünden en altına indik atağa göre kamera acısı alır gibi bir o tarafa bir bu tarafa hareket eder olduk.
Gerçekten tarif edilmez bir kenetlenme içine girdik son pozisyon yani golün olduğu pozisyonda hemen kenarlıkların yanında bir basamak vardı Denis ile birer ayağımızı ona basıp yükseldik.
 Yusuf’a serbest vuruş öncesi vur, vur atarsın gol olur diye defalarca bağırdık. “

"YUSUF’A KALKINMA’DA SORACAĞIM "

“İnan bilemiyorum bizi duymuş mudur ama kalkınma da rastlarsam muhakkak soracağım bunu ama bence duydu.
 Bu bağırışlardan sonra golde olunca tarifi biraz zor olsa da aşırı derece de sevindik o an sen ben o yok insan önüne gelene sarılıyor biz duygusuna kapılıyorsun gerçekten gol sonrasında da Yusuf gelince de bu sevinci inan nasıl ortaya çıkan kareden apaçık görünüyor.”

“DUDAĞIMA DARBE ALDIM AMA”

“O ara arkadan dudağıma bir darbe aldım ama olsun olur o kadar sevinmenin dozunu varsın insanlar böyle anlarda artırsınlar.
Allah utandırmasın özellikle böyle hakemlere rağmen maç kazanabilmeyi Allah bu taraftara daima nasip etsin inşallah.”

Trabzonspor Kulübü'nün de paylaştığı sevinç fotoğrafındaki Denis Kılıç (yeşil ceketli) :

“STAT SESSİZDİ VUR DEDİM”

"Golden önce serbest vuruş için topun başına geçtiğinde kaleye vur diye bağırdım ben ama baya bağırdım stat zaten sessizdi duymuş olacak ki maratona gittikten sonra bize geldi Yusuf."

“AĞLAR VAZİYETTEYDİK”

"O an dedim ki gerçekten duymuş bizi ve bize geldi yani hem hakemi yendik hem takımın mücadelesi bizi mutlu etti ezilmeye çalışan bir takımın haklı bir isyanı gibiydi gerçekten ağlar vaziyetteydik."

''YUSUF ONLARI DİNLEDİ''

O anları ise golün sahibi Yusuf Erdoğan şöyle anlattı.

 “O pozisyondan bir kaç pozisyondan önce bir kaç tane isabetli orta yapamamıştım. Son dakika artık. Onazi'ye boştu ona atacaktım. Ama auta giderse maç bitecekti... O anda herkes kaleye doğru sert vuruş yapmamı istedi. "Bismillah" dedim vurdum. Baktım kalenin içinde top. Anlatılmaz duygu. Allah’a şükürler olsun" 







İŞTE O FOTOĞRAF