61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor Medikal Park Arena’nın açılış maçında taraftarın neden olduğu kötü tezahüratlar gerekçesi ile PFDK tarafından belirli bölgelere tribün kapatma cezası vermişti.
PFDK tarafından verilen bu ceza büyük tepkilere neden olmuş ve Bordo Mavili yönetim kararı tahkim kuruluna taşımıştı.
Alanyaspor maçına giremeyecek olan 11.500 taraftara verilen cezayı kaldırmak için girişimlerde bulunan Bordo Mavili yönetim bugün çıkacak kararı beklemeye çekildi.
Cezanın kaldırması ve en aza indirgenmesi için başvuru yapan Bordo Mavililer cezanın kalkması halinde derin bir nefes alacak.

TRABZON’UN GÖZÜ KULAĞI BU HABERDE

Gaziantep maçında tribünleri dolduran taraftarların Alanya maçına da geleceğini düşünen Bordo Mavililer yine tribünlerin hınca hınç dolmasını bekliyor.

Trabzon ve Bordo Mavili yönetimin bugün gözü kulağı tahkim kurulundan çıkacak kararda olacak.

HANGİ TRİBÜNLER CEZA ALMIŞTI

 (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Doğu Tribün Üst B,C,D, Doğu Tribün Alt I,J,K, Güney Kale Arkası Alt I,J,K, Güney Kale Arkası Üst B,C,D,E, Kuzel Kale Arkası Alt Tribün J, Kuzey Kale Arkası Üst C,D VIP Sılver A blokları giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle Aytemiz Alanyaspor müsabakasında girişlerinin engellenmesine oy çokluğuyla karar vermişti.