Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımına dair beklentilerini ve malum sürecin takibiyle ilgili gelişmeleri değerlendirdi, özellikle de Bordo-Mavili taraftarlara seslendi. Gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasından yola çıkarak dev maç yorumuyla sözlerine başlayan Karadeniz ekibinin patronu, “Bu tip büyük mücadelelerin havası hep farklı olmuştur. Favori olmak, son maçlarda iyi-kötü sonuçlar almak hiç belirleyici değil. Sonuçta Beşiktaş ile oynayacağız, İnönü’de oynayacağız. Ancak bizim takımımız böyle maçlara daha iyi konsantre oluyor, iyi mücadele ediyor. Deplasman konusunda da bir sıkıntı yaşamıyoruz. Son Fenerbahçe maçı bu konuda bir örnek olabilir. İstanbul’da kazanıp galibiyet serisini devam ettirmek arzusundayız” ifadelerini kullandı.

‘Kişiyi değil takımı...’


Takımda taşların her geçen hafta biraz daha yerine oturduğunun da altını çizen Sadri Şener, “Sakatlıkların takımı ciddi şekilde etkilediğini görüyoruz. Kadro yapısı ve tercihler ile ilgili konuşmak bana düşmez ama tam kadro mücadele edecek bir Trabzonspor’un daha iyi işler çıkartacağı kesin. Bu açıdan ligin geri kalan kısmında taraftarlarımız daha iyi bir Trabzonspor izleyecek. Taraftarlar demişken... Kentin takıma, kişileri bir kenara koyarak sahip çıkması gerekiyor. Avni Aker’de daha keyifli, coşkulu ortamlar istiyoruz. Buna bizim değil takımın ihtiyacı var. Bu takım Trabzon kentinin takımı” mesajlarını yolladı.

‘Süreci unutturmayacağız’


Son olarak AİHM ve CAS süreciyle ilgili konuşan Bordo-Mavili ekibin başkanı Şener sözlerini şöyle noktaladı: Biz bu sürecin takipçisi olacağımıza, unutturmayacağımıza dair söz verdik. Öyle de yapıyoruz. Ülkemizdeki kurumlardan beklediğimiz sonuçlar çıkmayınca mecburen diğer yollara başvurduk. AİHM sürecini atlattık, gerekli başvuruyu yaptık, hukukçularımız takip ediyor. CAS için ayrı bir başvuru olacak. Bunun için de çalışılıyor. Umutluyuz, son ana kadar elimizden geleni yapacağız. Camiamızın da bizimle birlikte hareket etmesi tek temennimiz.