Yenicuma ve Boztepe Mahalle sakinleri müdürleri için Günnar ve Vali Öz'ü göreve çağırdı.

İŞTE O AÇIKLAMA : Yenicuma ve Boztepe Mahalle sakinleri olarak, yeni okul müdürü görevlendirme sistemi ile yapılan değerlendirmede
Okul Müdürümüz Gürcan Emral'ın okulundan tam puan almasına rağmen Ortahisar İlçe Müdürlüğü'ndeki kendisini hiç görmeyen, hiç tanımayan beş kişinin arasından seçemeyecek olan Trabzon'a yeni atanmış İlçe Milli Eğitim Müdürünün ve yine Trabzon'a atanalı 30 gün olmayan şube müdürleri tarafından 26 puanla değerlendirilmesi ve müdür olamazsınız bundan böyle öğretmenlik yapacaksınız.

Hükmüne varılması bizleri derinden üzmüştür. Trabzon'da uzun yıllardır Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi müdürlüğü yapmış olan hangi hastaneye gitseniz sayısız doktorun, hangi avukatlık bürosuna gitseniz sayısız avukatın, binlerce öğretmenin müdürü olan ve onları yetiştiren deneyimli müdürün hangi kriterlerle değerlendirildiğinden şaşkınlık duymaktayız.

EĞİTİM İNSİYATİFİNİ EHLİYET SAHİBİ OLMAYAN SENDİKA YÖNETİCİLERİNİN ELİNE BIRAKIRSAK ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİN HÜSRAN OLACAĞINI HEPİMİZ BİLMEKTEYİZ.

Biz mahalle sakinleri olarak, müdürümüzün veli diyaloğundan, çocuklarımıza gösterdiği sevgiden, Okuldaki sosyal, kültürel, sportif ve her türlü çalışmalarından donanım olarak okulumuzu özel bir kolejin bütün imkanlarına kavuşturmasından ötürü Öğretmenlerimiz biraz daha çok sevdik.
Ailenin büyüğü okuldur felsefesini hayata geçirdik ve hepimizi Temel Yaşar Çoruh ailesinin birer bireyi olduk.

Müdürlerin Müdürü diye hitap ettiğimiz ve kendisini çok sevdiğimiz müdürümüzün böyle bir haksızlığa uğramasından dolayı sadece biz mahalle sakinleri değil, bütün Trabzon olarak üzüntü duyduk. Bu haksızlığı, bu zulmü yapanları esefle kınıyor, başta sayın Valimiz Abdil Celil Öz'ü ve Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Sayın Adnan Günnar Bey'i göreve çağırıyor ve diyoruz ki!

TRABZON VE EĞİTİMİNE SAHİP ÇIKINIZ.
Yıldıray SARIALİOĞLU                Yücel KAPLAN
Yenicuma Mahallesi Muhtarı         Boztepe Mahallesi Muhtarı