61SAAT HABER SERVİSİ- Trabzon'da il genelinde oluşan şiddetli rüzgar nedeniyle bir çok evin çatısı uçarken uçan çatılar nedeniyle de çok sayıda kişi yaralandı.  Trabzon Merkezde de şiddetli rüzgar nedeniyle Sahil Yolunun Kalkınma geçiş güzergahında elektrik direği devrildi yol kapandı.

Trabzon'da bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bir ilçede hasarlar oluştu. Trabzon'un Düzköy  İlçesi ve Maçka'da bir çok evin çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçarken, ağaçlarda kökünden söküldü.
Sadece Düzköy'de uçan çatıların çarptığı 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan Cemil Yıldırım, Sezgin Şahin ve Alperen Bekar, Safiye Pehlivan tedavi altına alındı.

Trabzon'un Ortahisar İlçesinde yeni sahil yolunda Kalkınma Mahalllesine geçir güzergahında ki kavşakta da elektrik direği şiddetli rüzgarın etkisi ile devrildi. Direğin yol boş olduğu esnada devrilmesi ise şans olarak değerlendirildi.  Elektrik direği yolu tamamen kapatırken araçlarıyla bölgeye gelen vatandaşlarda mecburen geri dönerek farklı istikametten gitmeye çalışıyor. Bölgede ki vatandaşlar yetkililere haber vererek elektrik direğinin kaldırılmasını istedi.