Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü  görev yapan A. G. isimli bir polis memuru ile ilgili ortaya atılan bir iddia yenilir yuturlur cinsten değil.
Fanatik Fenerbahçeli olduğu kaydedilen A.G. isimli polis memuru, başta Trabzon ve Trazonspor olmak üzere Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Didier Zokora'ya mikro blog sitesi tiwitter üzerinden hakaretler yağdırdığı ileri sürüldü.
Kendisine ait olduğu ileri sürülen twitter hesabından attığı mesajlar nedeniyle Trabzonspor taraftarlarının büyük tepkisini çeken A.G. bunun üzerine hemen twitter hesabını kapatırken sırra kadem bastı.
Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı maç öncesi mesajlar atan A.G.'nin kullandığı terimler ise dikkat çekici. Trabzon'u, İstanbul takımlarının klasik aşağılama sembolü olarak kullandığı 'Hamsi' şeklinde yorum yapan A.G. zeka seviyesini de bu şekilde ortaya koyarken, maçta görevli olduğunu söylemeyi de ihmal etmedi.
Bir sonraki 28 Nisan'da attığı mesaj ile Trabzonsporlu kadın taraftarlara 'Hamsi'ye şeklinde hitap eden A.G. hakkaret etmeyi de ihmal etmedi.

işte o twitlerden bazıları...
"Yarın akşam Hamsi ve Cincon maçında görevliyim", "Dişi hamsilerin arasında maç izleme keyfini yaşayacağız. Poponuzu yırtsanız da Şampiyon Fenerbahçe", "İki nefret ettiğim takımın karşılaşmasını istemeyerek de izlemek zorundayım. Fenerbahçemin gözlemcisi olacağım", "Burası pişmiş hamsi kokuyor", "Emre kadar taş düşsün başına, altında ezil Zokora."

POLİS MEMURU AÇIĞA ALINDI
Öte yandan olayın internet sitelerinde yansıması üzerine polis memuru A.G. açığa alınırken Trabzon halkına yaptığı haraketlerden dolayı da hakkında idari soruşturma açıldı.