61 SAAT HABER SERVİSİ-Dünyanın 1 numaralı işletme koçluğu firması ActionCoach Trabzon’da temsilciliğinin açılış lansmanını bugün Zorlu Grand Otelde gerçekleştirdi. Düzenlenen lansmana çok sayıda işadamı ve STK temsilcisi katıldı.

YARIN TRABZON, TRABZON OLMAYACAK!

Lansmanda konuşan ActionCoach Trabzon Partneri Hasan Kamil Hayali Trabzon’da yaşanılabilir bir şehir olması için gayret göstereceklerini söyledi.  Konuşmasının başında Trabzon’da bu işler olmaz diyenlerden bahseden Hayali şirketin kuruluş hikayesini anlattı.  Hayali “Elektirik bulunduktan sonra 36 sene Trabzon’a getirilmişti. Ben iş koçu bilgi birikimini 22 sene sonra Trabzon’a getiriyorum. İlerde bana birileri Allah razı olsun derlerse ne mutlu bana. Buradaki insanların amacı daha yaşanılabilir bir Trabzon. Trabzon’un bu işe ihtiyacı var. Biz bilgiye önem vermezsek, yarın Trabzon, Trabzon olmayacak. Trabzon’u eskiye döndürmenin tek yolu bilgiye önem vermektir. İnşallah sizlerle Trabzon’u daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

FAYDALI OLACAK!

Hayali’nin ardından konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Zeki Serdar “Gerek bireysel, gerek kurumsal olarak düşündüğümüz zaman herkes bir işle uğraşmaktadır. Analizler yapıldığında fayda ve kar olarak önümüze bir şeyler çıkmaktadır. İnsanların bu tür bilgileri alma, becerilerini geliştirme gibi bir sonuç ortaya çıkmaktadır. Bu bilgiler ışığında daha güzel daha faydalı bir model ortaya koymak verimliliği arttırmak, şirketlerin karını daha üst noktalara çıkarmak konusunda bizlere genel bilgiler vereceklerdir. Bizlere örneklendirmeli sunumlarını yaparlarsa çok faydalı olacak kanaatini taşımaktayım.” dedi.

Lansman ActionCoach Türkiye Kurucu Ortağı Özge Karaman’ın bilgilendirme semineri ile devam ederken, Toraman seminerin başlangıcında katılımcılara mini bir spor yaptırdı.