61SAAT SPOR SERVİSİ

Bordo mavililerin golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ın sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalması sonrası gol sorunun yaşandığı gözler önüne serildi.

Gol sorunları yaşayan Trabzonspor’da Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz yokluğunda yaşananları ve transfer çalışmalarını anlattı.

Çalımbay şu ifadelere yer verdi;

BURAK OLMADAN, NASIL GOL ATILACAK

Dedik transfer yapalım. Devre arasında başkan ile her gün beraberdik. Ben tatil yapmadım. Başkanı da bir gün yalnız bırakmadım. Sadece bütün amacımız oraya bir tane oyuncu almaktı. Maalesef devre arasında transfer yapmak çok zor. Maalesef gerçekleştiremedik.

VANSPOR MAÇINI HATIRLATTI.. 

Kendimize dönüyoruz. Ona uğraşıyoruz. Her zaman burak olacak diye bir şey yok. Ama Burak olmadığı zaman işi bitirmemiz gerekiyor. Son 2 maçta hiç gol yemedik gol de atamadık. Bana göre tarihinin en çok pozisyona girdiği maçlardan biri Göztepe.. Ama gol yok.. Gençlerbirliği maçı.. Penaltı oldu ama olmuyor. Bazen futbolun içinde olmuyor. Geçen gün bir arkadaşımızla paylaştık. Trabzon Vanspor ile maç oynadı. Tek kale maç oynadı. Belki 20 tane net pozisyonu var. Van bir kere geldi attı. Şampiyonluk gitti... Göztepe maçını oynarken Allah korusun kaçıyor kaçıyor bir tane yersen tersi oluyor. 

CASTİLLO'NUN DURUMU

Castillo... Castillo bir aya yakın sakattı. Biz maçta mecbur oynattık. Son 20 dakikayı dikkat edin belki de en çok baskı yediğimiz dakikaydı. Çünkü yoruldu adam. Sakatlıktan yeni çıktı. Olcay oynadı, Abdulkadir oynadı.. Herkes elinden gelen bütün gayreti gösteriyor. Ama maalesef bazı şeyler olmuyor. Bu yaşadığımız şey kötü değil.. 

Sosa ile ilgili polemikler yaşandı. Oynatmam. Hazır olmayan adamı oynatmam. İmdi hazır ve oynatıyoruz. Yusuf’ta oynayacak. İyi kimse oynayacak. Takımın üstüne gidilirse bu takıma yarar getirmez zarar getirir..