Trabzon'da trafik terörüyle mücadele başlatan Emniyet Müdürü Murat Köksal, trafiği aksatan ve yanlış park yapan polis aracını da çekiciyle kaldırdı. Müdürün aracı yanlış yere park eden aracın şoförü polis memurunu da cezalandıracağı öğrenildi. Yaptığı hareket ile torpilin önüne kesen Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, 'Ben daha önce söylemiştim. Söylemlerimiz havada kalmayacak ve eylemlerle de görmeye devam edeceksiniz. Bunda şaşıracak bir şey yok olması gereğini yaptık' dedi

Trabzon'da trafik terörüyle mücadele başlatan Emniyet Müdürü Murat Köksal, trafiği aksatan ve yanlış park yapan polis aracını da çekiciyle kaldırdı. Müdürün aracı yanlış yere park eden aracın şoförü polis memurunu da cezalandıracağı öğrenildi.  

DAVRANIŞI TAKDİR TOPLADI

‘Trafikte polis dahi yanlış yapan varsa gereğini yapacağız. Vatandaş nasıl ki kurallara uymak zorunda herkes bu kuralar uyacak. Kişilerin kimliği ve kurumlarını önemsemeden her kim olursa olsun görevimizi yapacağız' diyen Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal bir ilke imza attı. Köksal, yanlış park yapan ekip aracının çekilmesi için trafik müdürüne talimat verdi. Trafik müdürünü talimat üzerine yanlış park yapan polis aracı çekici yardımıyla kaldırıldı. Çekilen araca bir başka polis aracı da eskort olarak eşlik etti. Emniyet Müdürü Köksal'ın bu davranışı takdir topladı. 

"SÖYLEMLER HAVADA KALMAYACAK"

Yaptığı hareket ile torpilin önüne kesen Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, 'Ben daha önce söylemiştim. Söylemlerimiz havada kalmayacak ve eylemlerle de görmeye devam edeceksiniz. Bunda şaşıracak bir şey yok olması gereğini yaptık' dedi. Köksal'ın sıfır tolerans ile yaptığı bu davranış sonucu özellikle polislerin daha dikkatli davranacağı ve kendilerini çeki düzen vereceği ileri sürüldü.