PTT 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'un başında üçüncü maçına çıkacak olan Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Denizlispor önünde iyi oyunla kazanmalarının özgüven açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, takım halinde iyi yolda olduklarını kaydetti.
Her geçen gün takım olarak birlikte oynama duygusunu kazanmaya başladıklarını belirten bordo-beyazlı takımın teknik direktörü, şu ifadeleri kullandı:
''Elbette iyi ve güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Trabzonspor'un bünyesinde olan bir takım. Oradan bir çok oyuncuyu 1461 Trabzon kadrosuna kattılar. Sercan Kaya, Torric Jebrin, Eren Albayrak, Francis Ofoedu, Göksu Alhas gibi çok yetenekli ve önemli oyuncular var. İşimiz kolay değil. Bu sezona baktığımızda PTT 1. Lig'de gerçekten kolay maç yok gibi. Tabii ki rakibimizin gücünü, özelliklerini, iyi taraflarını, zaaflarını güzel bir şekilde analiz ettik. Buna göre hem iyi taraflarına önlemler alıp, zayıf taraflarından faydalanarak puan alıp dönmek istiyoruz. Bunu yapabilecek kalitemiz ve gücümüzde var. Takımımızın bu hafta Trabzon'dan puanla döneceğinden umutluyum.''