Forum Trabzon , futbolun efsane ismi dünyaca ünlü  futbolcu LuisFigo ile yetenekli oyunculara Inter Milan Yaz Kampı’nın kapılarını araladı. Futbola meraklı genç yetenekler, Forum Trabzon’da kurulan özel sahada yeteneklerini sergiledi. “LuisFigo Seni Forum Alışveriş Merkezleri’nde seçsin, hayallerin gerçek olsun” sloganı ile Türkiye’deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde düzenlenen seçmelerde LuisFigo ve ekibi tarafından seçilen Forum Trabzon birincisi belli oldu. Genç yetenek Eren Güney, 3 Şubat’ta  LuisFigo ve dünyaca ünlü futbol yıldızı Edgar Davids ile Forum İstanbul’da gösteri maçına çıktı.


30 Eylül – 16 Ekim tarihlerinde düzenlenen Inter Milan Yaz Kampı seçmelerinin sonuçları açıklandı. LuisFigo ve ekibi tarafından seçilen Forum Trabzon birincisi Eren Güney Inter Milan'ın yaz kampına gitme hakkı kazandı. Forum Trabzon birincisi Güney, 3 Şubat’ta Forum İstanbul’da LuisFigo ve dünyaca ünlü Hollandalı yıldız Edgar Davids ile gösteri maçına çıkarak hünerlerini sergiledi. Çocukluğundan beri futbol oynayan ve dört sezondur Trabzonspor’un alt yapısında oynayan 10 yaşında ki Eren Güney, Figo ve Davids’i yeteneğiyle hayran bıraktı.

Profesyonel futbolculuk geçmişi olan baba Hasan Güney verdiği röportajda ‘’ Oğlunun yeteneğini kendisinin keşfettiğini ve bundan sonra da Eren’i desteklemeye devam edeceğini” belirtti. 4 sezondur Trabzonspor altyapısında oynayan Eren’in futbol ile birlikte derslerinde de çok başarılı olduğunu söyledi.

Proje tüm Forum Alışveriş Merkezleri’ni gezdi!

Marmara Forum’da başlayan seçmeler Forum Trabzon, Forum Bornova, Forum Kapadokya, Forum Aydın, Forum Çamlık, Forum Mersin, Forum Kayseri, Forum Ankara ve Forum İstanbul’da gerçekleşti. Seçmelere tüm Türkiye’den yaklaşık 7.000 çocuk katıldı. LuisFigo ve ekibi tarafından seçilen Türkiye’nin 10 yetenekli çocuğu bu proje ile hayallerini gerçekleştirme fırsatı yakalayarak Inter Milan’ın 2012 yılındaki yaz kampına gitme fırsatı yakaladı.

Kazananalar 2012 Yılında İtalya’da Inter Milan Yaz Kampı’na Katılacak!

3 Şubat’ta LuisFigo ve Edgar Davids ile Forum İstanbul’da gösteri maçına çıkan gençler, 2012 yazında İtalya’da Inter Milan Yaz Kampı’na katılacak. Inter Milan yaz kampında oyun tekniklerini geliştirmek için çalışarak GiuseppeMeazza Stadyumu’nun çoşkulu atmosferinde, deneyim kazanacaklar.