“Figo Seni Forum AVM’lerde seçsin, hayallerin gerçek olsun” sloganı ile düzenlenen projenin Trabzon etabında gerçekleştirilen seçmelerin kamera görüntülerinden Luis Figo ilkokul 5. sınıf öğrencisi Eren Güney’e 16-23 Haziran’da yapılacak olan kamp için Milano biletini verdi.
Türkiye'den yaklaşık 7 bin çocuk arasından seçilen Eren Güney Inter Milan yaz kampında oyun tekniklerini geliştirmek için çalışarak Giuseppe Meazza Stadyumu'nun çoşkulu atmosferinde, deneyim kazananıp Milano’da kalmak için mücadele edecek. Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Eren Güney “Trabzonspor’da antrenmanlara çıkıyorum burada ve mahalle aralarında kendimi geliştirerek ve çok sıkı çalışarak Milano’da başarılı olmak istiyorum. Ronaldo, Messi, Mesut Özil ve Colman’ı örnek alıyorum. Hedefim bir gün Barcelona veya Real Madrid’de oynamak” dedi.

Eren Güney’in babası Hasan Güney ise “Eren, Forum Trabzon seçmelerinde başarılı olarak Milano Kampı’na gitmeye hak kazandı. Henüz daha gelişim çağında. Trabzonspor’da çalışmalarına devam ediyor. İdmanlarını düzenli yaptığı, yaşantısına dikkat ettiği müddetçe sporcu olmaya gayret gösterdikçe bizde ona elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. İyi bir futbolcu olursa ne mutlu bize ama futboldan öncelikli olarak eğitimine de özen göstermesine dikkat ediyoruz” şeklinde konuştu.

Forum Trabzon Pazarlama Direktörü Esma Sezeroğlu, Eren gibi bir yeteneği Milano’ya gönderecekleri için çok mutlu olduklarını ifade ederken “’Figo Seni Forum AVM’lerde seçsin, hayallerin gerçek olsun’ sloganı ile düzenlenen projede AVM’lerimiz içerisinde kurduğumuz halı sahalarda Figo müsabaka görüntülerinden 8-16 yaş arasındaki çocuklardan yeteneği olan 10 çacuk belirlerdi. Bunlardan biri de Eren Güney yaz kampına katılmak için İtalya’ya gidecek. Futbolla iç içe olan Trabzon şehrimizden Eren gibi yetenekli bir çocuğu İtalya’ya göndermek bizim için büyük bir mutluluk. İnşallah Eren İtalya’da başarılı olur, oradakilerin de dikkatini çeker hayatı değişir” diyerek Eren Güney’e başarılar diledi.