61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel- 

Trabzonspor’da 3 sezon forma giyen ve Kayseri Erciyesspor’a 800 Bin TL gibi bir ücretle satılan Trabzonlu futbolcu Barış Memiş yarın serbest kalıyor.

Kayseri Erciyesspor’un oyuncunun yıllık ücretini karşılayamaması sebebi ile oyuncu ile devam edemediği öğrenildi.

Yarın itibarı ile serbest kalacak Barış Memiş’in geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig’de Kayseri Erciyesspor forması altında gösterdiği performans dikkat çekmiş Trabzonspor maçında deneyimli kanat oyuncusu Jose Bosingwa’ya zor anlar yaşatmıştı.

Trabzon’da tatilini sürdüren genç futbolcuya eski hocası ve Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu’nun da oyuncunun yuvaya dönmesine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Trabzon’da boks antrenmanlarına katılan ve fit olmayan çalışan futbolcu ile bir çok Anadolu Kulübününün  temas halinde olduğu öğrenilirken Barış'ın "Aşırı açım futbola, çimleri yiyebilirim" dediği kaydedildi. 

Hatırlanacağı üzere 5 Ocak 1990 Trabzon’da dünyaya gelen Barış Memiş, birçok yaşıtının hayallerini süsleyen noktaya çok erken ulaşmıştı. 18 yaşına basmadan dönemin Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal tarafından A Takım kadrosuna dâhil edilen Barış, çıktığı ilk maçta golle buluşarak adından söz ettirmeyi bilmişti.