Trabzonspor'u destekleyen taraftar grupları içinde en çok üyeye sahip olan Trabzonlu Gençler taraftar grubu üyeleri iftar'da bir araya geldi. Trabzonspor taraftar grup temsilcilerininde yer aldığı yemekte, taraftarlar bol bol sohbet ederek gelecek sezonu değerlendirdi.

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı, geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğinde grup üyeleri arasında kaynaşmayı ön plana çıkarmak istediklerini belirterek, "Gücümüz yettiği kadar grup üyelerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Yeni sezonda neler yapacaklarımızı konuştuk. Gelecek sezon hayata geçecek olan Pasolig uygulamasını değerlendirdik. Bu uygulamanın tribünlerde taraftar sayısını azaltacağını düşünüyoruz" dedi.
Trabzonspor'un hakkı olan şampiyonluğun bir an evvel gerçek sahibine iade edilmesi gerektiğini belirten Fındıkçı, "Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'yi değil, Türk Futbolunu kurtarmak için neler yapacağını düşünmelidir. Zaten Türk Futbolu diye bir şeyde kalmadı. İnsanlar futboldan, yeşil sahalardan uzaklaşmaya başladı. Bir an önce yapılan yanlışlardan dönmelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"1 MEŞALE DE SEN YAK"

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Grubu Başkanı Fındıkçı, Trabzonspor’un 47. yıl dönümü nedeniyle 2 Ağustos Cumartesi günü Trabzon'un Beşirli sahilinde “1 Meşale de sen yak” organizasyonuna herkesi davet etti. Beşirli ve Ayasofya Sahili’nde de gerçekleşeceği bildirilen etkinler kapsamında Trabzonspor taraftarlarına seslenen Fındıkçı, Saat 23.30’da yapılacak olan ve son derece büyük önem taşıyan organizasyonda TFF'yi ve İsrail'i protesto edecekleri belirtti. Trabzonspor'a gönül vermiş herkesi meşalesi ve beyaz formaları ile bekliyoruz” diye konuştu.
Yenen iftar yemeğinin ardından taraftarlar şampiyonluk sloganları atarken, şampiyonluğun bir an önce Trabzonspor'a verilmesini istediler. Daha sonra taraftarlar yemeğin yendiği Uzun Sokak'ta hatıra fotoğrafı çektirdi.