Babalar Günü’nün de yaklaşması vesilesiyle, Ağaoğlu çalışanları kendilerine her zaman bir baba şefkati ile yaklaşan Trabzonlu iş adamı Ali Ağaoğlu’na ‘Yılın Babası’ ödülü vererek sürpriz yaptı. ‘Memleketim’ şarkısının hep birlikte söylenmesi ile Anadolu’dan Renkler Medeniyetler Buluşması etkinliği sona erdi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı ve Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Ağaoğlu ailesi bir araya geldi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu: “Her geçen gün büyüyen bir aileye sahibiz ve bundan son derece gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu büyük aileyi her defasında yanımızda görmek beni bir o kadar da duygulandırıyor ve sorumluluğumuzu arttırıyor. Biz Ağaoğlu olarak konut yapıyoruz, yaşam alanları inşa ediyoruz, insanların kaynaşacağı, dostlukların kurulacağı mekanlar oluşturuyoruz. Güvenli ve sağlıklı ortamlar sağlamaya çalışıyoruz. Bunu da ekibimle beraber en iyi şekilde yapıyoruz

Semazen ve semah gösterilerinin de yapıldığı gecede sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu seslendirdiği eserlerle davetlilere tam bir medeniyetler buluşması yaşattı.

Gecede sahneye çıkan ekip 135 parçadan oluşan 17 farklı yöresel kostüm ve takı kullandı. Zeybekten halaya, çayda çıradan Roman gösterisine ve Artvin-Trabzon yörelerine kadar geniş bir yelpazede dans gösterisi sunan Ağaoğlu Halk Oyunları Ekibi kapanışı ise Ritim gösterisiyle yaptı.