61SAAT SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor'un kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk ettiği karşılaşmaya hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR hakemi Cüneyt Çakır'ın skandal kararları damga vurdu.

Verdikleri kararlar ile karşılaşmayı Fenerbahçe'ye hediye etme noktasına gelen ve Pelkas'ın attığı gol ile sarı lacivertli takımın galip ayrıldığı karşılaşma sonrası Trabzonlu ünlü oyuncu Seymen Aydın canlı yayında flaş açıklamalara imza attı.

TV360 kanalında yayınlanan 'Futbolu Bilen VAR' programında açıklamalarda bulunan Seymen Aydın ''Trabzonspor artık bu ülkedeki futboldaki yerini sorgulamalı ve ona göre bir konum almalıdır. Bu ne ilk oldu ne de son olacak. Her defasında aynı şey oluyor. Bakasetas'a verilmeyen penaltıyı çalmayan hakem art niyetlidir. Bu kadar basit ve bu kadar net. Zorumuza giden ne biliyor musunuz? Aptal yerine koyulmak ama biz aptal değiliz. Ama aptal yerine koyulmak bizim artık zorumuza gidiyor. Şimdi bizi izleyen ve futboldan anlamayan biri diyor ki ''Bu gerizekalı ne diyor?'' ama şöyle bir şey var. Bir şehir ve o şehirin takımının taraftarları o oyunu çok sevdiği için cezalandırılıyor. Vallahi cezalandırılıyor. Biz gerizekalı mıyız, görmüyor muyuz? Bunu vermeyeceksen neyi vereceksin? Rakibi tabiki tebrik ederim ama bu durumda edemem, yazık günah! Ben inançlı bir adamım, Allah'a çok şükür. Trabzonspor'un hakkı yenildiği zaman hiç kimseden korkmadım her yere gittim, yine de giderim. Ama artık bizim yapacak hiçbir şeyimiz yok. Bu hakemleri ve bunlara kim sebep oluyorsa bunların Allah ne bu dünyada ne de öteki dünyada iki yakasını bir araya getirmesin'' ifadelerini kullandı.