Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'a kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in maç sonu hakem eleştirileri gündem olmuştu. Teknik direktör Giray Bulak, Radyo Gol'de katıldığı programda Terim'in hakem serzenişi hakkında sert ifadeler kullandı. Giray Bulak, Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu hakkında da dikkat çeken eleştirilerde bulundu.

"HER KERAMETİ KENDİNİZDE ARAMAYIN"
"Fatih Terim'in başarılarını alkışlıyorum ama o başarıların altında çok farklı şeyler var. Hadi Galatasaray'dan gidin de Ankaragücü, Antep gibi takımlarda şampiyon olun. Olabiliyor musunuz? Elinizde Hagi, Okan, Taffarel yok. Bir Muslera gitti ne hale düştünüz? Galatasaray'ın transferde uğradığı zarara bir bakın. 14 yabancıyla bu ülkeye verdiğiniz zarara bir bakın. Her kerameti kendinizde aramayın. Taraftarlar, önemli transferler o takımı ayakta tutuyor. Bir hoca, en güçlü oyuncusu kadar güçlüdür."

"BENİM NE İŞİM VAR TFF 1. LİG'DE?"

"Ben dünyanın eğitimini almışım, kendime yatırım yapmışım. TFF 1. Lig'de benim ne işim var? Hak yiyenler, takla atanlar, değişik ilişkiler içerisinde olanlar bugün ligde çalışıyor. Yazık, ayıptır, günahtır. Bugün Trabzonspor'da görev alamıyorsam, haksızlıklara isyan ettiğim içindir. İyi takımları çalıştıramıyorsam susmadığım için, gerçekleri konuştuğum için."

"EMRE BELÖZOĞLU GÖREVİ BIRAKMALI"

"Gökhan Töre'yi haksız yere attırdığı için Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun görevine son verilmeli. Emre'nin yerinde olsam utancımdan Fenerbahçe Sportif Direktörlüğünü bırakırım."