27 yaşındaki yıldız da Trabzonspor'a gelmesiyle bu başarıyı alarak büyük mutluluk yaşadı. 

Trabzonspor'da sezonun ikinci yarısında gösterilen başarılı performans herkesi mutlu ederken, transferlerin katkısı da dikkat çekiyor. 

Milliyet'in haberine göre, özellikle devre arası döneminde gelen futbolculardan büyük fayda sağlayan bordo-mavililerde Emmanuel Mas ismi ön plana çıktı. Geldiği günden bu yana sürekli üzerine koyan ve kısa sürede camia tarafından benimsenen Mas'ın Arjantin Milli Takımı'na seçilmesi alkış topladı. Dünya futbolunun en önemli milli takımlarından biri olarak kabul edilen Arjantin'de bir Trabzonsporlu oyuncunun oynaması kulüp tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. 

Öte yandan futbolcu tarafında da büyük bir mutluluk yaşanıyor. Milli takım başarısı için Avrupa futboluna açılmayı birinci hedef olarak gören 27 yaşındaki sol bek, Trabzonspor'a geldikten sadece 6 maç sonra bu başarıyı kazandı.Ayrıca hafta sonu Galatasaray ile yapılacak lig maçında da Arjantin hocası Edgardo Bauza tarafından takip ettirileceği kaydedilen Mas'ın hedeflerini artırdığı belirtildi. 

Daha önce San Lorenzo'da beraber çalıştığı Bauza ile milli takımda çalışacak Arjantinli yıldız, Manchester United'lı Marcos Rojo ile forma yarışı verecek.