Trabzon kafilesini Macaristan Fulbol Federasyonu (MFF) ilgilileri ile rakip takım Videoton yetkilileri karşıladı.

Trabzon kafilesi, buradan daha sonra kara yoluyla karşılaşmanın oynanacağı Székesfehérvár'a (Sekeşfehirvar) geçerek, kalacağı otele yerleşti. 94 kişilik Trabzonspor kafilesinde 22 futbolcu bulunuyor.

Bu arada Trabzon Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın oynanacağı Székesfehérvár (Sekeşfehirvar) Sóstói (Şoştoi) Stadı'nda bugün akşam saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyecek ve takımın son durumu hakkında bilgi verecek. Trabzonsporlu futbolcular bu basın toplantısının ardından ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman yapacak ve bu antrenmanın ardından otellerine çekilerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Yarın saat 21.30'da 14 bin kişi kapasiteli Şostoi Stadı'nda oynanacak Videoton - Trabzon maçını İsveçli hakem Martin Hansson yönetecek.

Önceki maçta sakatlanan Giray, Olcan ve teknik direktör Şenol Güneş'in izin verdiği Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ile üçüncü kaleci Zeki Ayvaz'dan yoksun şekilde Budapeşte'ye gelen Trabzonspor'un yarınki maça Tolga, Serkan, Mustafa, Bamba, Celustka, Zokora, Soner, Alanzinho, Yasin, Volkan Şen ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Öte yandan Kulüp Başkanı Sadri Şener'in ise yarın Macaristan'a geleceği belirtildi.

MİNİKLER TURDAN UMUTLU

Trabzonlu taraftarlar, turdan umutlu

Takımı babasıyla karşılamaya gelen minik taraftar ise "Trabzon’un yenmesini istiyorum. Umarım yenerler. Çünkü çok iyi bir takım.” dedi. Trabzonspor’un mavi formasını giyen bir diğer bayan taraftar da daha çok dostluk mesajı verdi: “Macar da yense Türk de yense hiç fark etmez. Hepimiz kardeşiz. Dünyayı herkes paylaşıyor.”

Takımı çocuklarıyla karşılamaya gelen bir gurbetçi taraftar ise “Çocukluğumdan beri Trabzonspor’u takip ettiğim için biliyorum: Biz de her zaman potansiyel var. Yarın rahat bir maç geçeceğine inanıyorum. Şenol Hoca’nın ikinci maça çok daha farklı bir taktikle çıkacağına inanıyorum. Macar tamını biraz açık futbol oynaması durumunda onu zaaflarından yaralanacağımızı düşünüyorum. Net ve rahat bir galibiyet bekliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.