Fırtına'da eksik oyuncuların çokluğunda U19 takımından Muhammet Beşir ile U17 takımından Abdülkadir Ömür ilk kez 18 kişilik kadroda kendilerine yer buldu. U19 Milli Takımı'nda da görev yapan Beşir, Şota döneminde bir süre A takımla idmana çıkmış sonra yeniden altyapıya gönderilmişti. Tekelioğlu dün Beşir'i 81'de Cardozo'nun yerine oyuna sürerek genç oyuncuya forma siftahı da yaptırdı. Beşir de ilk maçında golünü atarak "Geliyorum" mesajı verdi. Muhammet Beşir maç sonrası "Sadi hocama teşekkür ediyorum. Bana çok güvendi. Onun güvenini boşa çıkarmamaya çalışıyorum. N'Doye ve Cardozo büyük oyuncular. Şans verildiğinde elimden geleni yapacağım. Burak Yılmaz'a benzetilmek için biraz erken. İnşallah ben de onun gibi gol kralı olurum. Trabzonspor forması giymek benim en 
büyük hayalimdi" ifadesini kullandı.

"Burak'a benziyorsun"
Beşir, "97 numarayı alacaktım. Takım arkadaşlarım bana 'Sen Burak'a benziyorsun, 17 numarayı al, yeni Burak Yılmaz olursun' dediler. Sen de aldım. Taraftar da yakıştırdı. Bu numaranın önemini iyi biliyorum" dedi.

En genç oyuncu 
Trabzonspor forması altında ilk resmi maçına çıkan 1997 doğumlu Muhammet Beşir takımının son golünü attı. Muhammet Beşir böylece bu sezon gol atan en genç oyuncu oldu. Muhammet Beşir maç boyunca sadece bir şut çekti ve golünü attı. Bu arada genç forvet, sezon başında transfer edilen N'Doye'nin 14 maçta yapamadığını 10 dakikada yaptı. N'Doye 14 maçta bordo-mavili takımın formasını giymesine rağmen henüz gol siftahı yapamadı.