Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, taraftarın ve camianın merakla beklediği Akyazı Stadı’yla ilgili açıklamalarda bulundu.
Stattan ziyade yepyeni bir spor alanına kavuşacaklarını belirten Bordo-Mavili kulübün patronu, “Çalışmalar hızlı şekilde sürüyor. Hiçbir aksilik yok. Sürekli gelişmeleri takip ediyoruz. Sağolsun Trabzonlu Bakanlarımız da yakından ilgileniyor. Herkes bir işin ucundan tutmaya çalışıyor. Yeni stadımız, yeni sezonun ilk seyircili maçına yetişecek. Bu da 4.haftaya denk geliyor. Taraftarlarımız merak etmesin. Çok olağanüstü bir gelişme olmadığı takdirde Akyazı Stadı planlanan zamanda açılacak” ifadelerini kullandı.

Kombine alana hediye!

Usta taraftarlara da seslenirken, “Türkiye’de olağanüstü bir tesis ortaya çıkıyor. 41 bin 61 kişilik stat. Kombine alan taraftarlarımıza forma hediye edeceğiz. Herkesin maça formayla gelmesini istiyorum. Bambaşka bir atmosfer yaratalım” dedi.

Bu hafta para geliyor!

Elindeki mevcut yıldızları satmak için yoğun uğraş veren Trabzonspor, bu hafta sonuçları almaya başlayacak. Cardozo’nun ABD veya Çin’e gitmesi beklenirken, yönetim buradan 2-3 milyon Euro’luk bir rakam bekliyor. Douglas’ın Sporting Lizbon transferi de hafta içinde bitecek. Yaklaşık rakam 1.5 milyon Euro... Aynı zamanda geçtiğimiz sezon İngiltere’ye kiralanan Dame N’Doye’nin de yine kiralanması gündemde. Fırtına bu 3 oyuncunun gitmesiyle maaş maliyetini azaltacak.

Yeni sponsorlar yolda

Forma göğüs reklamı konusunda Katar bankası QNB ile 3 yıllık anlaşma yapan yönetim, sponsorlarla görüşmeleri sürdürüyor. Formanın sırtına da reklam alacak olan Trabzonspor, stat ismi konusunda da önemli firmalarla temasta. Bordo-Mavililer, Akyazı Stadı sayesinde ciddi gelir bekliyor. Karadeniz ekibinin özellikle yurt dışındaki şirketlerle görüşme halinde olduğu ve 2 haftalık süreç içinde resmi açıklamaların yapılacağı belirtildi.